Şimdi Ara

Bıktım Bu anksiyeteden bıktımm Allah kimseye yaşatmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 senedir anksiyetem var. Ben hayatımda böyle insanı bitiren bir şey görmedm. Öncellikle hastalığın ilk zamanları şöyle başladı ya olursa ya bunu görürsem ya yapamazsam kelimeleriyle düşüncelerle geçti. Sonra zamanla çok ilerledi ve artık hayatımın her anı zehirdi benim için. Her şeyi düşünüyordum her şeyi. Korku ve paniğe her gün kapılmaktan nefes dahi alamıyordum. Sonraları ya ölürsem ya aileme bişey olursa gibi korkularla geçti. Artık öyle panik korkulae gördümki hiç bişey bana dokunmuyor. Bu hastalığı yaşayan arkadaşlarım rahat olun anca biz birbirimizi anlarız çünkü gerçekten anAtılmaz yaşayan bilir. Neyse sonra git gide artınca doktara gittim ve antideprasan kullandım. Gerçekten kullandıktan sonra eski hayatıma geri döndüm çok mutluydum. Sonra ilacı artık iyileştim diye aniden kestim aslında bunu yapmamam gerektiğini biliyordum. AmA kestim. Ne mi oldu anksiyete nüks etti ve şuan eski korkulara kapıldım. Şuan ki korkum uyuyamama. Ve tekrar başlicam ilaca. Bu anksiyete denen ilete kapılan arkadaşlar hiç korkmayın destek alın. Emin olun düzeliyor eski günlerinize dönüyorsunuz tabi doktor yardımıyla. Bn sadece bu hastalığı yaşayan arkadaşlara destek amaçlı yazdım. Umarım bi nebze yardımcı plmuşumdur.. 😊😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birşey sormak istiyorum. Örneğin bir konu hakkında aşırı kaygılandınız ve kafayı taktınız. O konuyu ne kadar süre dert ediyorsunuz. Birkaç saatlik birşey mi yoksa aylar süren mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç anksiyete sebebiyle acile gittiğin oldu mu? Ya da kalp krizi geçirdiğini hissettin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiçbirşey eskisi gibi olmaz hiçbirşey...

• Geçmiş olsun en pis hastalıkların belkide en başlarında oynar bu illet ,hele ardından gelen panik atakla zirveye çıkarır insanı dışardan sağlıkı hiç bir insan anlıyamaz tek söyliyeceği şey kafana takma geçerdir çünkü bu kişiler asla anlıyamaz farenin tarlada özgürce dolaşması gibi bir anda nerden geldiği belli olmayan yılan ısırığı gibidir ..

Şimdi ben bu zıkkımlan çok mücadele ettim çok şey yaşadım ..Şimdi birşey olucak ölüyorum ahan gittim bittim herşey üst üste gelince birde bedene yabacılaşma varki sanki o an ruhun dışarı çıkıyo ölümle yaşam arasındaberzah alemindesin...

1:91 BOY 104 kiloyum yaş 34 vurdummu boğayı deviririm ama gel görki bu illet beni tavşanın bile yıkabileceği halsizlik veriyordu hele birde o korku yokmu o korku, nerden geliyor bu heyecan buz kesiyorsun ne elde kalıyor ne ayakta..korkuyorsun ama neden korkuyorsun ? bilmiyorsun işte ALLAH başa vermesin..

Ben naptım peki pat doktora gittim 3 yıl paxera antidepresan kullandım çokta yararını gördüm ,bırakalı 4 ay oldu ama 1 aydan beri pekte iyi değilim, hele denge kaybı baş dönmesi başta zonklama sıkma var ara ara, düşmüyorsun bayılmıyorsun ama o hallere getiriyor, bende en kısa zamanda doktora gidicem halbuki antidepresan kullanırken mutlu idim ..5 mg 1 senedir devam ediyordum bilsem bırakmazdım ha diyorlarya duyguları öldürüyor seni sen yapmıyor..vallaha ben yine bendim herşeye ağlıyor gülüyodum sıkıntı yoktu ama bırakınca beter ediyor sil başta başlıyorsun resmen

• Nevzat Tarhan hoca var İstanbulda sanırım Panik atakı 3 yöntemde tedavi ettiklerini söylüyor.

Son yöntem neye karşı heyecan korku endişe panik geçiriyorsanız o durum hakkında soğukkanlı yani baskıyı kontrol altına almayı sağlıyormuşuz.

Mantıklı geldi aslında gidip tedavi olmak lazım en beteri heyecan ve titreme bence.

• İzmir de mehmet oğuz var psikiyatrist özel kliniğinde psikoterapi veriyor.

Beni iyileştirdi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıllar sürebiliyor.
  • Bende daha ilk okulda başladı ve halen sürmekte bu durum. Baş dönmesi durumu 2 bilemedim 3 haftadır nüksetmeye başladı. Daha önceden yoktu.

Günde maximum 5 saat uyku uyuyorum. Ve aşırı vurdumduymazım. İnsanları geçtim, hayat bile dikimde değil. Akrabalarıma dahi s... çeken biriyim. Sadece teyzem ve ailesi ile görüşüyorum çünkü kafa dengim hepsi.

Çıktığım kızlar, görüştüğüm arkadaşlarımın çoğu ile muhabbetimi kestim. Kesme nedenim çıkarcı kişiler olmalarıydı (birkaç gün veya 1-2 hafta sonra belli ediyor bu kişiler sinsiliklerini) veya alttan alttan imalı laf sokmalarıydı.

Eleştireceksende adam gibi eleştir veya açık açık uygun bir anlatım şekli ile söylersin düşüncelerini. Sinsilik yaparak, imalarda bulunarak aslında ne kadar basit, küçük, zavallı insan olduklarını göstermiş oluyorlar.

Heyecanlanma oluyor şiddet eğilimli durumlarda fakat okul hayatımdan sonra cinsel birlikteliklerimde ve halen süren cinsel aktivitelerimde asla heyecanlanmıyorum.

Sadece şiddet eğilimi olacağı vakit heyecan durumu oluyor. O da korkudan değil çünkü heyecanlanıp kafa göz dalıp dayak atmışlığımda var ve aynı şekilde dayak yediğimde oldu.

Titreme durumu hiç olmadı benim bünyemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: red0x

yıllar sürebiliyor.
    sende varmı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Bende daha ilk okulda başladı ve halen sürmekte bu durum. Baş dönmesi durumu 2 bilemedim 3 haftadır nüksetmeye başladı. Daha önceden yoktu.

Günde maximum 5 saat uyku uyuyorum. Ve aşırı vurdumduymazım. İnsanları geçtim, hayat bile dikimde değil. Akrabalarıma dahi s... çeken biriyim. Sadece teyzem ve ailesi ile görüşüyorum çünkü kafa dengim hepsi.

Çıktığım kızlar, görüştüğüm arkadaşlarımın çoğu ile muhabbetimi kestim. Kesme nedenim çıkarcı kişiler olmalarıydı (birkaç gün veya 1-2 hafta sonra belli ediyor bu kişiler sinsiliklerini) veya alttan alttan imalı laf sokmalarıydı.

Eleştireceksende adam gibi eleştir veya açık açık uygun bir anlatım şekli ile söylersin düşüncelerini. Sinsilik yaparak, imalarda bulunarak aslında ne kadar basit, küçük, zavallı insan olduklarını göstermiş oluyorlar.

Heyecanlanma oluyor şiddet eğilimli durumlarda fakat okul hayatımdan sonra cinsel birlikteliklerimde ve halen süren cinsel aktivitelerimde asla heyecanlanmıyorum.

Sadece şiddet eğilimi olacağı vakit heyecan durumu oluyor. O da korkudan değil çünkü heyecanlanıp kafa göz dalıp dayak atmışlığımda var ve aynı şekilde dayak yediğimde oldu.

Titreme durumu hiç olmadı benim bünyemde.
    Hepsinin canı cehenneme arkadaşmış kankaymış felanmış filan boş işler...kriz oldğununda yanındalarmı yok gene anan baban ailen yanında oluyor..geçmiş olsun birader.

Hayatında ne kadar boş insan canını sıkan varsa çıkar muhattap olma görüşme uzak dur...sıkıntıdan başka birşey değil biz bize yeteriz burda,aynı kuşak sayılırız yemin ediyorum zerre dünya malına gözüm varsa en adi şerefsizim, sağlığım olsun gerçi bugünede şükür ama hepten eskisi gibi olayım ne para ne pul ne başka birşey limon satarım gene bakarım aileme sevenlerime o derece yani..öyle pis bir hastalık bu..

Nerelere gitmedim doktorun en kralına en sonunda kovdular haklılar birşeyim yok Kalp ciğer dalak beyin kulak saç telinden ayak tırnağına kadar yok anam yok ,eee sorun nerde ruhta işte beyinde ,beyin demişken beyinde sağlam ama o ruh yokmu tamamiyle küskün bedene ,eeeeeeeeee buda bizim sınav pes etmek yok bunlarıda atlatıcaz

• Bende var ilaçlari yeni bıraktım. Aylarca düşünürüm

• Bir de duyguları almasalar, öncesinde içi kezzap dolu zarif bir şarap kadehi gibisin sonrasında içi boş bir su bardağı..

• Kız arkadaşımda da anksiyeti var. 2 yıl kadar antidepresan kullanip sonra kesmiş ve bir süre düzelmişti. Sonradan tekrardan böyle olmaya devam edince ona kedi sahiplendirdim, cidden kediyi o kadar sevdi ki evladi gibi görmeye başladı, onun yerine koydu. Kediyle arasında bağ oluştu ve 1 yıldır problemi yaşamıyor. İkinci kedi sahiplendi geçen gün, sonra bir kaç problem yüzünden sahiplendiği 2. Kediyi sahiplendirmek zorunda kalacaktı bu yüzden tekrardan ayni problemler göstermeye başlayınca, destek oldum 2. Kedi de onunla beraber kaldı.. Şuan hic bir problemi yok.

Size tavsiyem bir şeyle bağlılık kurun, insan yada hayvan. Çok iyi geliyor..

• Aynısı bende var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Kız arkadaşımda da anksiyeti var. 2 yıl kadar antidepresan kullanip sonra kesmiş ve bir süre düzelmişti. Sonradan tekrardan böyle olmaya devam edince ona kedi sahiplendirdim, cidden kediyi o kadar sevdi ki evladi gibi görmeye başladı, onun yerine koydu. Kediyle arasında bağ oluştu ve 1 yıldır problemi yaşamıyor. İkinci kedi sahiplendi geçen gün, sonra bir kaç problem yüzünden sahiplendiği 2. Kediyi sahiplendirmek zorunda kalacaktı bu yüzden tekrardan ayni problemler göstermeye başlayınca, destek oldum 2. Kedi de onunla beraber kaldı.. Şuan hic bir problemi yok.

Size tavsiyem bir şeyle bağlılık kurun, insan yada hayvan. Çok iyi geliyor..
    Kesinlikle ama en güzel gününde bir anda azrail gibi bak ben geldim demesi yokmu o çaresizce korku yokmu insanı dumur ediiyor..

Bu tamamiyle beynin kendi kendine hata vermesi ..

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    var maalesef. citol+buspon gündüz, geceleri ise aatarax+buspon şeklinde ilaç kullanıyorum. sık sık karında huzursuzluk ve çarpıntı şikayetim oluyor. sinirlenince elim ayağım titriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red0x

var maalesef. citol+buspon gündüz, geceleri ise aatarax+buspon şeklinde ilaç kullanıyorum. sık sık karında huzursuzluk ve çarpıntı şikayetim oluyor. sinirlenince elim ayağım titriyor.
    Kardeşim bu bizim sınavımız..bak geçen ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin ordan geçtim bu arada samsunda yaşıyorum ,yeminle böyle kalabalık yok, şu son dönemde herkesin ruh sağlığı bozuk he kişi kendinden bilir okey senin derdin sana yeter ama millet harbiden bıkmış yani..

Bak sırf benim mahallemde 10'dan fazla antidepresan kullanan biliyorum ,benim bir arkadaşım var kafasından sesler geliyor biri onunla konuşuyor şizofren, allah yaşatmasın beterin beteri var ve günlük 350 mg ilaç alıyor..

Bu hastalık yani antsiyete halk diliyle Evham akabinde panik atak vs ..bir insnaın yaşıyacağı zor şeyler..

Dişin ağırır çektirirsin ,grip olursun yatarak sıcak limon vs içerek atlatırsın ,kolun bacağın kırılır alçıya alınır en fazla atlatırsın ..bu ruh hastalığı kozmik ruh emici virüs gibi yapıştımı zor çıkıyor..

ama geçiyor yani geçicek arada bak ben burdayım diyecek ama tercübe ede ede geçiyor,ahan diyon geldi deyip arkaya atmasını öğreniyon..zaten ilaç alanlar kendine müdehale edemeyen kişiler ,çevremdeki kötü piskopat arkadaşlarım var hepsi duman ve alkol bağımlsı hepside taş gibi demek kötüye birşey olmuyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.