Şimdi Ara

Bıktım Seasonic'in bu önleminden(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son focus gx serisi kullananlar bilir hatta önceki modellerinde de varmış sea'nın makine açılırken çıt diye bir ses çıkıyor ve kapatırken de tınnn diye bir ses geliyor.bu ne len dedim bir arkadaşa röle vardır dedi dedim o ne hiç duymadım.5 sene cougar 850w kullandım hiç ses gelmedi ve şu anlatacaklarım hiç olmadı.

ilk olay kasadan bir zırıltı geliyor üstteki 200mm fan zannediyorum balanssız dönüyor diye.hafif vuruyorum geçiyor.fanı söküp takıyorum falan yok.meğer kasa kapağının kilidi titriyormuş sonradan öğrendik.bir gün vurdum vurdum susmadı bi koydum tak makine kapandı o zaman bilmiyoruz röle falan.dedim psu kesiyor elektriği böyle iki demir var sanki onlar birbirine değince akımı kesiyor.kasa devrilirse falan güzel bir özellik dedim.

bugün oyun oynuyorum bacağım vurdu hafif masaya pat yine kapandı.yani çok "darbeder" bir insanım yumruk falan da atarım masaya bunu nasıl kullanacaz böyle çok hassas.yok mudur bunun ayarında 12v kanalı güzel rölesiz psu?bir iki daha olursa söküp 2700x makineye takacam o makine şiddet göremez yer itibariyle.

Özet: kasa içerisinde kalan bir anakart pili anakartın üzerinde artık kasaya mı değiyordu ben kasaya vurdukça yeri değişip hem ses hem kısa devre yaptırıyormuş.pili çıkardıktan sonra bir daha kapanmadı.bütün krediyi psuya verdik ama belki de anakart kapatıyordu anakartların da kısa devre koruması olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 17 Nisan 2020; 10:21:15 >

• uzun süre evde kalmanın vahim sonuçları,böyle konularda açılıyor donanım bölümünde.
  • nickyazmakşartmı N kullanıcısına yanıt
    burası psu bölümüyse benim de psu derdim buysa anlayan yazar sen de gider tv'de derslerini izlersin sincap.
  • Benim arkadaş da masaya vurunca kapaniyor du. Ama onun psu kespir in içinden çıkan fsp idi. Evga da görmedim ben corsair dede görmedim. Psu sahibi olan bir kasaya tekme atip denesin :D senin 2700x deki sistem de psu neydi? Onu kullansana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de seasonisonic focus plus kullanıyorum kapanıştaki tın sesi hariç hiç bir sesi yok

• öyle bir seçeneğim yok maalesef çünkü 2700x'teki psu temiz 10 senelik aerocool strike x 600w hala nasıl çalışıyor onu bile anlamadım 1070 ti kart var.tekmeye gerek yok ya açılırken kapanırken tın tun ediyorsa o röle davasından var demektir.kasanın temasını masadan kesebilsem gene sorun olmayacak masa 97'den kalma.2700x sistemdeki 96 ama kasa masada değil ondan şiddet görmez orada.bu psunun performansını çok beğendim yoksa fx sistemdeki cougar'ı alır gelirim geri ama o alet yük altında 12v kanalını 11 küsürlere düşürüyor bu ise taş gibi.

Bıktım Seasonic'in bu önleminden(Çözüldü)

böyle psuyu nereden buluruz kaliteli dedikleri psular zaten hep bunun çakması yani kablosuz tasarım.

• Enermax verelim. Sirtec high power verelim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O çıt çıt ses benim eski TX 550'de de vardı. Ama hiç kapanma vs. gibi bir şey yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

öyle bir seçeneğim yok maalesef çünkü 2700x'teki psu temiz 10 senelik aerocool strike x 600w hala nasıl çalışıyor onu bile anlamadım 1070 ti kart var.tekmeye gerek yok ya açılırken kapanırken tın tun ediyorsa o röle davasından var demektir.kasanın temasını masadan kesebilsem gene sorun olmayacak masa 97'den kalma.2700x sistemdeki 96 ama kasa masada değil ondan şiddet görmez orada.bu psunun performansını çok beğendim yoksa fx sistemdeki cougar'ı alır gelirim geri ama o alet yük altında 12v kanalını 11 küsürlere düşürüyor bu ise taş gibi.

böyle psuyu nereden buluruz kaliteli dedikleri psular zaten hep bunun çakması yani kablosuz tasarım.
    Aynı psu bendede var efsane 6 sene oldu tekrar bulsam alırım aerecool strike x ama yok

• benim high power psuda böyle bişey yok hots oynarken de yeri göğü yumrukluyorum ucuza al gel istersen

bu yumruk olayı yüzünden bikaç fare bikaç klavye bozdum bi keresinde de monitör yerinden hoplayıp masaya bodozlama düşmüştü neyse ki bişey olmadı ama eski monitördü yeni monitörde öyle bişey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 11 Nisan 2020; 18:31:16 >
  • hacı konuyu okumama gerek yok kredi kartına güzel bir boşluk açılmış haberin olsun mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 11 Nisan 2020; 18:55:15 >
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    bu dediğini bu işlerden anlamayan insanlara söyledim aerocool mu ahahaha yaptılar.bence sen haklısın strike x serisi efsane.sonra niye abuk subuk ışıklı şeylere girdiler anlamadım sırf o seriyi kaliteyi hafif üzerine katarak devam ettirseler hem onlar kazanırdı hem biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Enermax verelim. Sirtec high power verelim :D
    enermax dedin de ne olmuştu da bulmuştum amazon'da evga'nın yeni bir serisi çıkmış yine 10 yıl garantili ve kablosuz tasarım minnacık bir şey.birine bunu da alabilirsin güzeldir falan diyordum da neydi?zaten bu işte seasonic vs superflower değil mi ve evga da sf olması lazım ama yine gavur ellerden yav satın şunları TR'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

O çıt çıt ses benim eski TX 550'de de vardı. Ama hiç kapanma vs. gibi bir şey yaşamadım.
    kendi orangutanlığımı gizlemek için söylemiyorum masa çok acayip neresine dokunsan kasayı etkiliyor.belki özellikle yapmışlardır darbe alırsa çalışmasın sistem diye belki genel bir özellik de değildir.o zaman her çıt çıt yapan da kapanmıyormuş kim demişti kullanan birine tekme attıracaz kasaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

bu dediğini bu işlerden anlamayan insanlara söyledim aerocool mu ahahaha yaptılar.bence sen haklısın strike x serisi efsane.sonra niye abuk subuk ışıklı şeylere girdiler anlamadım sırf o seriyi kaliteyi hafif üzerine katarak devam ettirseler hem onlar kazanırdı hem biz.
    Aerecool ürünleri o kadar kötü değil hocam ama strike x çok iyi bir seriydi ben 1 kere kullanılmış test ürününü 100 liraya aldıydım teknobiyotik ten hala kullanıyorum :)

600 wat modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 11 Nisan 2020; 21:46:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

hacı konuyu okumama gerek yok kredi kartına güzel bir boşluk açılmış haberin olsun mesaj geldi
    boşluğu açıyorum ben ya uygulama girip arttırın len limiti diyip.sıkıntı yok.psuyu değiştirip daha kötüsünü görme ihtimali beni gerer en iyisi masayı emekliye ayırayım daha kolay ve ucuz olur çünkü öfke terapisi çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Aerecool ürünleri o kadar kötü değil hocam ama strike x çok iyi bir seriydi ben 1 kere kullanılmış test ürününü 100 liraya aldıydım teknobiyotik ten hala kullanıyorum :)

600 wat modeli

Alıntıları Göster
    kcas falan diye süslü şeyler yaptılar falan pek iyi imajları yok halbuki strike serisi ilk çıktığında baba respect yapmıştı herkes kimse de ahahaha dememişti.p7 diye bir serisi var fena değilmiş ama heba ettiler bence o kadar zamanı imaj yapabilirlerdi.
  • www.sinerji.gen.tr
    Asus 850W ROG THOR Serisi 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı
    https://www.sinerji.gen.tr/asus-850w-rog-thor-serisi-80-platinum-tam-moduler-guc-kaynagi-pmu417626

hayırlı olsun :D

masa önerim yok :D bu paraya masa bak işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 11 Nisan 2020; 21:57:7 >

• 150 ye aldigim masa 600 olmuş. Vay arkadaş dedim. Yaptirabilirsen masa yaptir iyi psu bulmak zor sessiz kaliteli olmasi lazim. Haaa tekme olayini Ben demistim :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.