Şimdi Ara

Bil. kendini resetliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar benim sorunum pc nin kendini resetlemesi. olay nasıl mı oluyor şöyleki pc açılıyor problem yok ama denetim masasından sistemi çalıştırınca veya ie de internet seçeneklerini çalıştırınca veya masaüstünde görüntü özellikleri çalıştırınca velhasıl herhangi bir programın dosyanın vs özelliklerini açmaya niyetlenince film kopuyor makinede xp pro yüklü bu gün makineyi tekrardan formatlayıp kurdum değişen bişi yok sinirlerim tepemde arkadaşlar lütfen bi el atın
    yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comtempt -- 7 Eylül 2005, 23:50:42 >

• Öncelikle ramleri daha sonra kasanın güç kaynağını kontrol et.Bulabirsen bir arkadaşından al dene.Ram lerin yerini değiştir tek tek tak(tabi çiftse).
  • büyük bi ihtimalle işlemcin çok ısınıyodur.amd dir kesin
    bence fan taktır 1 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 8 Eylül 2005, 3:31:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

büyük bi ihtimalle işlemcin çok ısınıyodur.amd dir kesin
    bence fan taktır 1 tane

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

quote:

bence fan taktır 1 tane

amdcisinmi?

ya bendede aynı şey olmuştu 2 yıl önce..amd'ydi benim pc.fan taktırdık düzeldi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

quote:

bence fan taktır 1 tane

amdcisinmi?

ya bendede aynı şey olmuştu 2 yıl önce..amd'ydi benim pc.fan taktırdık düzeldi

ne fanı hocam işlemciyi kastetiyosan olm fansız çalışmaz yanar la heatsink yitmez bence kasayı kastediyosun ki bence arkadaşdaki problem böle birşey değil o bence updateleri almalı ki ramlerde sorunvar gibi gözüküyor vs... çhipseti update et bios update et....

• Amd ye laf yok isinmasinin(tabi ona isinma denirse) nedeni yuksek perfonmansi:)
    format attisan yazilimsal deil!
    o zaman donanimsal sisteminin ozelliklerini yazman herkese yardimci olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sistem bayağı eski
    Cel 900 işlemci asus cuple-wm anakart 256 sd ram 20hdd ati 64mb ekran kartı pcı sanırım 250wat güç kaynağı vs sistemde birkaç gün öncesine kadar problem yoktu virüsten falan şüpelendim bir sürü tarama ama nafile değişen bişi yok sonra bir gece yağmur yağmış (pc camekanlı balkonda cam biraz açık kalmış) sabah makineyi açar açmaz çat diye bir ses dedim makine gitti vede malesef power yandı Alllahtan sadece power. poweri değiştim aynen devam ama sorun aynen devam ediyor ramlerin yeri değiştim malesef
    please
  • Sorun cok tanidik gelio ama hala cikaramadim
    Cikranlar yardim edecektir yorumsuz kaliom simdilik
  • şu işlemcinin soğutucusu işlemciye tam oturuyormu bi baksana bakalım.olmadı termal pasta sür işlemci ısınma ihtimalini önce ortadan kaldırki diğer ihtimalleri kovalayasın
  • c4 215 te bırakmıştım anca 216 olmussun- devam et bastır
  • quote:

Orjinalden alıntı: depresif

c4 215 te bırakmıştım anca 216 olmussun- devam et bastır
  • Arkadaşlar sorunu henüz çözemedim
    bu mesajı yazdıktan sonra makineyi komple sökecem iyice aceleyip tertemiz cırtsız halde toplayacağım
    bakalım ne olacak halen daha problem çözülmezse artık ne yapalım ayağı kırık atı vururlar bizde bu makineyi gömeriz herhalde hayırlısı bakalım ne olacak
    sonucu bu akşam yazarım merak eden olur belki
  • pwer ın yandığı zaman büyük bir ihtimalle ram in zarar görmüş gibi bişey olmuş kolay gelsin
  • bak birde yeni power in o sistemi kaldırmıyor olabilir.
  • İlk başta bende ramdan şüpelen dim hatta 256 ram sadece takılınca ram okuma hatası veriyor yani bipliyor yerine 64 ram taktım okuyor ama sadece 256 yı okumadı ikisini takıncada 320 diye gördü valla bişi anlamadım peşine 256 ramı başka makineye taktım gayet nomal okudu problem yok anlayacağınız problem devam ediyor bir ara 64 le xp yi açtım normal çalıştı önceki gibi sağ fare yle herhangi bir özellik açınca reset atmadı sonra bir iki pcı kart sürücüsü yüklerken makine yine gitti ve benim vardığım sonuç thunderbird in de tahmini ki sanırım power da biraz yüklenince sistemi kaldırmıyor yarın bi arkadaştan power alıp deneyecem bakalım ne olacak eğer sorun power sa yeni power gerekecek İnşallah sorun sadece power olur sonucu artık yarına ...
  • Merhabalar millet,
    sorun çözüldü sorun powerdeymiş eski power yanınca bendeki başka poweri taktım ama demekki yetmemiş nedense 235 watt biarazda olsa markalı demekki adi herneyse başka power şimdilik işi çözdü umarım başka biyerden su koyvermez bi elimden çıkarayım şu makineyi ben yapacağımı biliyorum
    Neyse sorunu çözmemde yardım edenlereteşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.