En çok ilginizi çeken Türk Hacker kim ise adını yazın. Neden sempati duyduğunuzu açıklarsanız daha iyi olacaktır.
sanchalf666 kendim gibi seviyorum çok delikanlı çocuk şaka bi yana kimse bilse bile söylemez herhalde
hayatımda gördüğüm en saçma topiclerden biri topiği açan arkadaş hacker ne demek biliomu acaba
Hacker varmı türkiye'de ya.. Lamer olmasın o .
quote:
Orjinalden alıntı: mika_hakinen
lamer ney yaa yanlış yazma Tamer mi demek istedin yok sa
quote:
hehe..hiç bişi bilmediğin belli...şehitlerimiz için binlerce amerikan sitelerini ve brezilya sitelerini topraklarına dahil edenler sence lamer mı ..???? iyi araştırmadan yorum yapma derim .....
lamer.....> Kendini Hacker zanneden kişilere verilen takma ad
hehe..hiç bişi bilmediğin belli...şehitlerimiz için binlerce amerikan sitelerini ve brezilya sitelerini topraklarına dahil edenler sence lamer mı ..???? iyi araştırmadan yorum yapma derim .....
Senin çok bildiğin daha doğrusu öyle düşündüğün belli.. Bir iki siteyi ele geçirip hacker olunmuyor gerçek anlamda hackerlar olabilir bu ülkede. Ama gerçek hacker'ların yazdığı programları kullanıp bir iki sisteme girip hacker oldum diyen insanlar inanılmaz fazlaysa mecazi anlamda'da hacker yoktur lafı doğrudur bence.
ferat adı üstünde hacker; yani hacker'ların kim olduğu bilinmez, bulunamaz ok??
polat alemdar
adam manyak bilgisayar kullanıyor. iş ilanındaki kodlarda bankalardaki hesapları ele geçiriyordu bir bölümde.
en çok duyuduğum ünlü türk hacker ismi: SÜTÇÜ AHMET! Gerçektende en çok bu ismi duydum! Özellikle ermeni ve belçika sitelerine saldırıyomus!
s******muş demek daha iyi:)
Türk hackerlarla yabancılar arasındaki bariz fark şudur ki: Yabancılar kendilerini gizlerler Türk olanlar ise bi resimlerini koymadıkları kalır. Ama son zamanlarda çalışmalar arttı zaten basınada yansıyor. Bu işi legal yolla yapanlarda var. Önce ikaz yazısı gönderiliyor sonra siteye Türk bayrağı yada Atatürk'ün resmi konuyor "Digi-Security Turkey" bu grup istihbarat grubu. Kaynak Akşam Gazetesi .
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ivory1453
quote:
Senin çok bildiğin daha doğrusu öyle düşündüğün belli.. Bir iki siteyi ele geçirip hacker olunmuyor gerçek anlamda hackerlar olabilir bu ülkede. Ama gerçek hacker'ların yazdığı programları kullanıp bir iki sisteme girip hacker oldum diyen insanlar inanılmaz fazlaysa mecazi anlamda'da hacker yoktur lafı doğrudur bence.
öyle insanlar var ki gizli soruyu sallayıp doğru çıkınca şifre eline geçirdi mi ben hackerim msn'ini hacklerim dikkat et diyor
bide tamer vakası var ki o iyce ayrı bi konu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ivory1453
quote:
mecazi anlam mı.. hacker var sonuçta ...yok denecek kadar da az olsa belirtmelisin..çünkü gerçekten ülkemiz için çalışan iyi hack ır var...bunlara saygı duymak lazım...yok dersek ayıp olur.. ayrıca bilmediğimiz hacker lar da var... iyi hacker ı herkez tanır ....çok iyi hacker ı kimse tanımaz...
quote:
Orjinalden alıntı: eárendil
polat alemdar
adam manyak bilgisayar kullanıyor. iş ilanındaki kodlarda bankalardaki hesapları ele geçiriyordu bir bölümde.
walla doğrumu o ...
Hot Hackers Grubunun üstüne tanımam.Hepsine hayranım.Bir sürü PKK ve yandaş sitelerini hackliyorlar ve şehitlerimizin, mehmetciğimizin, Türk bayrağına dökülen kanı sanal ortamda dimdik ayakta tutuyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: ysn89
düzeltmek lazım....
iyi bir hacker iseniz sizi bütün dünya tanır.. mükemmel bir hacker iseniz sizi kimse tanımaz
quote:
Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER
quote:
düzeltmek lazım....
iyi bir hacker iseniz sizi bütün dünya tanır.. mükemmel bir hacker iseniz sizi kimse tanımaz
Hiç kimsenin de mükkemmel olmadığı bilindiğine göre şimdi de bu paradoksu çözün...
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
quote:
Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER
quote:
düzeltmek lazım....
Hiç kimsenin de mükkemmel olmadığı bilindiğine göre şimdi de bu paradoksu çözün...