Şimdi Ara

Bildirim Geç geliyor diyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Whatsapp ın arkada çalışmasına izin vereceksiniz. Uygulamaya uzun süre girmez iseniz kendini kapatıyor pil tasarrufu yapmak için

2- Facebook bildirimlerine Facebook uygulamasından değil, BEN ve MESAJLAR dan bakacaksınız.

3-Uygulama ayarlarını kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hiç boşuna onu yapın bunu yapın demeye gerek yok. Microsoft'un yarısına sahip olduğu bir uygulama bu kadar vasat çalışamaz. Ayrıca ben sürekli Whatsapp kullanan bir insanım. Mesaja cevap attıktan sonra 2 dakika içinde gelen cevaba bildirim gelmiyor. Ayrıca bana sormadan niye pil tasarrufuna alıyor ki? Mesajlar kısmını açsan bile toplu mesajlar gelmiyor. Bir Facebook Messenger uygulaması değil. Online kişiler gözükmüyor. Yavaş. Ben bu haliyle bu uygulamayı beğenmiyorum yani. Zaten sıkıntı mesajların bildiriminde değil, geriye kalan bildirimlerde. Biri bağlantınızı beğendikten 1 hafta sonra beğendi diye bildirim geliyor. Arkadaşlık istekleri de öyle. Bir çok uygulamanın performansı vasat ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insunwetrust -- 3 Kasım 2013; 18:52:25 >
  • whatsapp'ın arka planda calısmasına izin veriyorum,ve belirtmem gerek vodafone kullanıyorum ve evimden çekmiyor !!! demin whatsappa girdim grup yazışmasına 3 tane cevap gelmiş,girince birden gördüm..ama öğlen böyle bi sorun yoktu....bu arada telefonu dün aldım,saçma sapan şeyler sormuş olabilirim kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Hocam hiç boşuna onu yapın bunu yapın demeye gerek yok. Microsoft'un yarısına sahip olduğu bir uygulama bu kadar vasat çalışamaz. Ayrıca ben sürekli Whatsapp kullanan bir insanım. Mesaja cevap attıktan sonra 2 dakika içinde gelen cevaba bildirim gelmiyor. Ayrıca bana sormadan niye pil tasarrufuna alıyor ki? Mesajlar kısmını açsan bile toplu mesajlar gelmiyor. Bir Facebook Messenger uygulaması değil. Online kişiler gözükmüyor. Yavaş. Ben bu haliyle bu uygulamayı beğenmiyorum yani. Zaten sıkıntı mesajların bildiriminde değil, geriye kalan bildirimlerde. Biri bağlantınızı beğendikten 1 hafta sonra beğendi diye bildirim geliyor. Arkadaşlık istekleri de öyle. Bir çok uygulamanın performansı vasat ne yazık ki.

Facebook uygulaması adam akıllı değil bildirim konusunda, kullanışlı ama bildirimler kafayı yiyiyor. Çünkü Facebook uygulaması ile telefonun kendi uygulamarı çakışıyor

• bu arada bişey sorucam,konuyla lakasız ama wp'yi uzun süredir kullanan insanlarsınız ikinizde...Wifi üzerinden facebook yada twittera girdiğimde problem yok,ama wifi'ı kapatık girince çoğu zaman veri alımında problem var diytor yada çook yavaş şekilde çalışıyor tekliyor falan...Vodafone kullanıyorum...yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MentalGhetto

bu arada bişey sorucam,konuyla lakasız ama wp'yi uzun süredir kullanan insanlarsınız ikinizde...Wifi üzerinden facebook yada twittera girdiğimde problem yok,ama wifi'ı kapatık girince çoğu zaman veri alımında problem var diytor yada çook yavaş şekilde çalışıyor tekliyor falan...Vodafone kullanıyorum...yardımcı olursanız sevinirim

Facebook uygulaması sorunlu hocam biraz o konuda. Suç telefonda, bende Microsoft a kızıyorum. Merak etmeyin ama güncelleme ile düzeltirler

• hocam aynı şey twitter içinde geçerli,internet ayarları gibi bişey mi yapmam lazım nedir...sinir oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir mesaj geldi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam aynı şey twitter içinde geçerli,internet ayarları gibi bişey mi yapmam lazım nedir...sinir oldum

Pardon, ben yanlış okumuşum.

madem yenisiniz biraz tuyo vereyim

İlk insider i indirin biraz kurcalayın öğreneceksiniz.

sonra şebeke oradan 3G ve veri dolaşımını aç diyoruz

tamamdır

• MentalGhetto M kullanıcısına yanıt
    Hocam Vodafone'un interneti mi sorunlu nedir, dedikleriniz Android telefonda da bir arkadaşıma oluyor. Resimleri yüklemiyor. Ne yazık ki ne Vodafone ne de Avea sağlıklı değil şebeke ve internet konusunda.
  • hocam mesela şimdi girdim,o dediklerinizi yapmaksızın sorunsuz çalılştı..sanırım vodafone'la alakalı bi durum....turkcelle geri dönmek için can atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

hocam aynı şey twitter içinde geçerli,internet ayarları gibi bişey mi yapmam lazım nedir...sinir oldum

tamamdır

hocam dediğiniz gibi şebekeden o olayı hallettim,fakat bu insider ne uygulaması biraz bilgi veririmisin...hemen indirmelimiyim...Çok tarzanca sorular soruyorum ama kusraba bakmayın hocam sybian'dan wpye geçince böyle oluyor

• quote:

quote:

quote:

tamamdır

hocam dediğiniz gibi şebekeden o olayı hallettim,fakat bu insider ne uygulaması biraz bilgi veririmisin...hemen indirmelimiyim...Çok tarzanca sorular soruyorum ama kusraba bakmayın hocam sybian'dan wpye geçince böyle oluyor

Oo hayırlı olsun eski Nokia cısınız galiba:)

İnsider pil durumunu detaylı gösteren, el feneri, müziği kapatma, wifi gibi olayları ana ekrana sabitleme, telefonun donanım testlerini yapmaya, telefon hafızası ve kendisi hakkında detaylı bilgi veren kullanışlı bir uygulamadır. Benim için Windows Phone un olmazsa olmazlarından.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamamdır

Oo hayırlı olsun eski Nokia cısınız galiba:)

İnsider pil durumunu detaylı gösteren, el feneri, müziği kapatma, wifi gibi olayları ana ekrana sabitleme, telefonun donanım testlerini yapmaya, telefon hafızası ve kendisi hakkında detaylı bilgi veren kullanışlı bir uygulamadır. Benim için Windows Phone un olmazsa olmazlarından.

aynen hocam,nokia'ya gönülden bir bağım vardir :) ama bi sebepde ne androidi nede ios'u sevmem..wp benim için güzel bir alternatif oldu...b arada insider güzel bir app'miş ben battery meter falan indirmiştim bide şu kısa yollar için applerden indirecektim düzgün bişey arıyodum..bu hepsi bi arada iyi olmuş...ben telefonda bi sorun var sanıyodum ama sevindim,şöyleki sorun vodafone'da !!!! telefonda allahtan bi sorun yok..benim gibi telaşlanan arkaşlar varsa acilen turkcell'e geçsinler :))

• Sakın aksilik olarak algılamayın ama bir 820 kullanıcısı olarak lumiadan da microsofttan da bezdim. Ya arkadaş şu whatsapp'ın hiç mi bir haftası diğerine uymaz, ya da skype'ın ya da viberin. İlla ki bir bildirim sıkıntısı, mesajları sadece uygulamayı açınca görme derdi. Ha bu arada Turkcell kullanıyorum. Yani direk şebekyle alakalı bir problem olduğunu da düşünmüyorum. Tarifeli aldığım için şimdi satsam herhalde yarı fiyatına anca gider. Şubat 2013'te almıştım ama keşke bir hafta daha bekleyip nexus 4 alsaydım diyorum. Amacım kötülemek falan değil, forumda wp8'i seven (ben de bir bakıma dahil olmak üzere) bir çok insan var. Ama yani whatsapp skype viber falan bunlar bile doğru düzgün çalışmayacaksa sadece menü/ekran geçişleri hızlı diye o telefona stabil demek de çok yüzeysel oluyor. Bu telefonu ne zaman elden çıkarırım bilmiyorum ama bir sonraki tercihim kesinlikle nokia/windows phone olmayacak onu biliyorum.

• Facebook'un resmi uygulaması değil bu arada. Onlar geliştirse sorunsuz çalışır ama neden yapılmıyor bu bilmiyorum.
  • Ya bir tek bende mi sorunsuz bunlar?

• çünkü gerek yok. facebook uygulaması kadar amele işi bir uygulama yok zaten. facebook bildirimleri ve mesaj olayı WP'ye müthiş şekilde entegre edilmiş. ilk mesajda arkadaşın dediklerini yaparsan uygulamaya ihtiyaç olmadığını anlarsın hocam
  • Ana ekranda BEN simgesini kaldırmıştım. Tekrar nereden ekleyebilirim.
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    usta 1 hafta mı yuhhh demekten kendimi alamıyorum. sizin bir kaç ayarınız kapalıdır. benim ki öyle ki facebookta konusurken masaüstünde telefon wifi ye bağlıymış karşı tarafla konuşulan şeyler saniyesinde geliyor. üzgünüm ki telefonu kullanmayı tam anlamı ile öğrenememiş olabilirsiniz. yoksa uygulama gerçekten iyi çalışıyor ben kefilim.
  • mernis35 kullanıcısına yanıt
    Kişilere girip resminin olduğu yere girince allta pin resmi çıkıyor ordan eklebilirsin tekrar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.