Şimdi Ara

Bilek Sorunu için Pad veya Eldiven Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar uzun zamandır bilgisayar kullanıyorum

günde ortalama 6-8 saat kadar bi kaç senedir bilegimde , bileğin başlangıcında nasır gibi bişey oluştu sertleşti uzun süre kullanımdan sonra ağrı yapmakta

bunu için ne onerirsiniz mousepadmi yoksa eldivenmi kullanmalıyım.

baktıgım eldiven bu

http://www.sanalmarketim.com/urun/d43ddc4c8eca8261a68138936186072d/STEELSERIES-Glove-Eldiven-%28Oyun-Icin-Eldiven%29

onerilerinizi bekliyorum. veya pad tavsiye ediyorsanız hangisini almalıyım

• Eldiven işini salla bence pek bir işe yaramaz. Plastik ve metal padler belirli bir süre oynadıktan sonra bilegin el ile birlestigi yerin altını kızartıyor, ondan dolayı plastik veya metal bir pad onermem, sana steelseries qck heavy oneririm bez bir pad olmasi rahat ve kalın olması nedeniyle, qck+ alırsan ince oldugu için padi koydugun yüzeyi daha cok hissedeceksin bu nedenle 6mm olan qck heavy tercih et.

http://www.sanalmarketim.com/urun/1ebd65df2b93fbb20b5354deacece63b/STEELSERIES-QcK-Heavy-Mousepad
  • saol dostum onerin için benim sorunumda işte o kızarıklık

dediğim bu pad o sorunu birazda olsa giderirmi diyorsun yani ?
  • Kumaş padler çok tahriş etmez. Ben bileklik takıyorum. Ya da Mert AYAN'ın da gösterdiği gibi kalın bir mousepad işini görür.
  • bu bilekliği ben aldım ama hiç bir işe yaramıyor bana sorarsanız. Ben çok büyük bir artısını görmedim. Elim terliyor ve belli bir yerden sonra rahatsız ediyor. Arkadaşların dediğine katılıyorum daha kalın bir mousepad bak. Ben aquapad 3 large kullanıyordum o ince ama çok geniş yüzeyli bir pad di ama sendeki sorun bende de oldu ve steelpad 5L aldım o sorun ortadan kalktı. Daha kalın zemin rahat ettiriyor. Almadan önce birinde denersen daha mantıklı karar verebilirsin diye düşünüyorum.
  • Dostum senin bileginde nasir yok. karpal tunel sendromuna yakalanmissin. Derhal bir doktora git.
  • İşin hastalık kısmını bilemiyorum ama şöyle birşey de düşünebilirsin.

JELLY MOUSE PAD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.