Şimdi Ara

Bileklerimi kalınlaştırmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar.1997 dogumluyum.Bileklerim biraz daha kalın olsa çok iyi olurdu çok zayıf deilm.Sadece bileklerim biraz kalın olsun istiyorum yani kız arkadasım olursa biraz daha iri olmak istiyorum.bunun için ne yapmalıyım.:D

• :D
  • Bilek genişliği genetik olur. Yani pek yapabileceğin birşey yok. Kilo alırsan biraz genişler.
  • :D
  • 1997 dogumluyumdan sonrasini okumadim
  •  Bileklerimi kalınlaştırmak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçımı nasıl düzleştirebilirim
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bileklik tak.
  • Dambıl la bilek kası nasıl yapılır öğren.

Uzman tv de var uygulamalı
  • Bilek kalınlaşmaz.
    Orda kas dokusu olmadığı için direk kemik yapısı ile ilgili bir durum.Benimde pek kalın sayılmaz ama ön kol kası ile o açığı kapatıyorum.Yapabileceğin en iyi şey ön kol kasını geliştirmen, olacak açı sayesinde eskisi gibi incecik gözükmez
  • Güçlendirebilirsin..

Yukarda tavsiyeler verilmiş.
  • Ya abimle babam pehlivan gibi.d bilekleri çok ii yani babam klasik türk erkegi :D abimde benm yaslarımda boleyms birden kabalaşmış. biraz yapılaşsam çok iyi olucak.Agırlık kaldırmak istemiyorum çok fazla boyum daha uzasın.:)
  • kalınlaştırmak istediğin kemikli kısımları hafifce bir kaç kez sert yerlere vur bu sayede kemiklerde hissedilmeyen mikro catlakların olur. Bu çatlaklar kısa surede kaynaşır eskisinden daha kalın ve sert olur. Tabi bugun vurup yarın orana burana bakma :D en sert tekme atan muay thai ustaları 360 kg cm3 başına vuruyorlar yanlış hatırlamıyorsam . Bunun sebebiyse kaval kemiklerinin hergun tahtalara darbe vurmasıdır bu adamlar boyle çalışıyor ve en kral futbolcunun vurduğunun 3 katı sertini vuruyorlar :) adam kaval kemiğinden tekme atıp beyzbol sopasını dahi kırar kırdıda. Sende naparsın bileğine hafıfçe tahtamı vurursun bilemem:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemik geliştiren vitamileri bol tüketmen lazım...yumurta peynir pirinç gibi şeyler..internette arama yap bulursun...ve bilegine agırlık tak burdan bakabilirsin

http://www.hepsiburada.com/liste/el-ve-ayak-agirliklari/department.aspx?categoryId=387328

dediklrimi uygularsan 6 ayda farkı görürsün...bunlar dışında ne yaparsan yap boş....

dambıla inanma onlar kas geliştirir kemik değil
  • Ya arkadaslar benim boyum zaten çok uzun degil.1.63 şimdi ben kas çalısırsam dambıl şınav falan vs vs.Boyumun uzaması yavaşlarmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.