Bildirim
Bilen arkadaşlar vakit ayırırsa sevinirim, Laptop açılıyor,Uyarı ışkları var ama ekranda görüntü yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.Öncelikle ramları kontrol edebilir yerlerini değiştirip veya tek ram olarak deneyebilirsiniz. Başka bir adaptörle de deneyebilirsiniz.
2.Bataryayi çıkarıp içindeki elektriğin dışarı atılmasını sağladıktan sonra deneyebilirsiniz.
3.ikinci bir ekran çıkışı varsa harici bir monitöre veya tv ye bağlayıp ekrandan kaynaklı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
4. BIOS pilini çıkarıp yeterince bekledikten sonra tekrar takıp deneyebilirsiniz.
5. Linux tabanlı bir işletim sistemi CD'si ile açılışı deneyebilirsiniz. Pardus CD den çalışan işletim sistemi olabilir.
Bunları deneyip sonuçları yazarsanız yardım edecek birileri çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrerkoc -- 3 Mayıs 2021; 23:37:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X