Şimdi Ara

bilenler yardım etsin ip5 sorun açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telde jb vardı sabah jb programlarından birine güncelleme geldi yaptım ve şimdi tel açılmıyor. elma gözüküyor kilit ekranı gözüküyor sonra tekrar baştan başlıyor. kilit ekran gözükünce hiçbirşey yapamıyorum hiçbir komutumu kaul etmiyor ve telefon tekrar yeniden başlıyor bu sürekli tekrar ediyor.

telefonu dfu moda alıp geri yüklemeyi denedim 15 gün önceki yedegimi ancak hata veriyor bu durumda da. ne yapabilirim? ios 7.1

• Tekrar ios 7.1 ipsw ile restore etmeye çalışıyosan olmaz. Çünkü ios7 imzaları kapalı. ios 8.1.2 ipsw indirip dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    şu an itunes 8.1.2 indiriyor ancak indirmesi 4 saat sürecek diyor bekliyorum mecbur. .7.1 ile yedekleme yapmıştım yedeklemeyi geri yüklemeyi kabul etmedi. telefonu güncelleme yapmadan açmanın bir yolu yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okvnoe

şu an itunes 8.1.2 indiriyor ancak indirmesi 4 saat sürecek diyor bekliyorum mecbur. .7.1 ile yedekleme yapmıştım yedeklemeyi geri yüklemeyi kabul etmedi. telefonu güncelleme yapmadan açmanın bir yolu yok mudur?

O konuda bilgim yok hocam bilen biri varsa gelip yazar. 7.1 yedeğini ios 8ede yükleyebilirsin onda sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.