Şimdi Ara

bilg. ele geçimek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben kötü amaçlı bişey etemiyorum ama bi arkadaşa şaka yapmak istiyorum msn den görüşüyoruz sürekli ben bilg. ele geçirmek müzikleri acçmak istiyorum bana yardıcı lurmusunuz waalla kötü bi amaçla istemiomm

• bunu yapan bi arkadaş vardı galiba trojan göndererek yapıyosun.
  • bana acık acık anlatın baba trojan ney hem
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuSuB@sA -- 14 Temmuz 2005, 11:42:45 >
  • arama motorunda nasıl arayacam aka diyemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: asushlk

arama motorunda nasıl arayacam aka diyemi

Kafana göre ....
  • biz nerden bilelim senin hangi niyetle yaptığını burası illegal bir forum değil dolaysıyla bu tip şeyler yasak.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda -- 14 Temmuz 2005, 11:49:11 >
  • buraya yazınca kötü amaçlı insanlar da görecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

biz nerden bilelim senin hangi niyetle yaptığını burası illegal bir forum değil dolaysıyla bu tip şeyler yasak.

aynen böle +1
    bi zamanlar arkadaşlarla ben de yapıyodum her gidi günler
  • quote:

ya arkadaşlar ben kötü amaçlı bişey etemiyorum ama bi arkadaşa şaka yapmak istiyorum msn den görüşüyoruz sürekli ben bilg. ele geçirmek müzikleri acçmak istiyorum bana yardıcı lurmusunuz waalla kötü bi amaçla istemiomm

biras büyü istersen..bu amac için bilgisayara girmeyi ögrenmeye degmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

ya arkadaşlar ben kötü amaçlı bişey etemiyorum ama bi arkadaşa şaka yapmak istiyorum msn den görüşüyoruz sürekli ben bilg. ele geçirmek müzikleri acçmak istiyorum bana yardıcı lurmusunuz waalla kötü bi amaçla istemiomm

biras büyü istersen..bu amac için bilgisayara girmeyi ögrenmeye degmez..

hocam son zamanlarda duydugum en güzel cevap olmuş
    ya yetti artık bu tarz saçma sorular soranlar
  • quote:

bana acık acık anlatın baba trojan ney hem

Hocam yolun daha çok başındasın. Bir sürü hack sitesi var. Takıl onlara biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_ -- 14 Temmuz 2005, 22:55:22 >
  • http://www.internetinkaranlikyuzu.com/forum/
    a bir bak1ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 15 Temmuz 2005, 0:13:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

hocam son zamanlarda duydugum en güzel cevap olmuş
    ya yetti artık bu tarz saçma sorular soranlar

eiw..yetti ama bitmek bilmiyorlarki..yakında buranın crack hack bölümüde açılır die korkuyorum..
  • kardeş yanliş forumdasin...

ama sana bir tavsiye arkadaşinda virus programlari + sp2 falan varsa birazda anliyorsa boşuna araştirip vakit harcama.oyle basinca adamin bilgisiyarini kontrol ettiğin bir program yok..
  • baskasının bilgisayarına izinsiz girmekle evine izinsiz girmek arasında bi fark yok belki pcsinde seninle paylaşmak istemedigi seyler vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.