Şimdi Ara

Bilg. Müh KoÜde okur iken iş bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu sorunun bir seçim sonucu olduğunu belirtirim. Kocaeli Üniversitesi vs Sakarya Üniversitesi. Öncelik hangisini tercih etmeliyim??

Kocaeli bana daha ağır basıyor gibi ama sadede gelecek olursak;
    Kocaeli Üni de okurken(2.öğretim) çalısmak isterim Kocaeli'de Gebze teknik'de bulunduğundan dolayı okurken staj için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +++

Gebze teknikden dolayı staj olangı nasıldır kocaeli'yi kısıtlar mı?

Gitsek gebzede staj icin yazılım firmasi arasak bulabilir miyiz?

Sakarya ya gitsek oradaki olanaklar nasıldır?

Koü de okusak ve sakaryaya gitsek orada nasıl bir sonuç alırız?

• kocaelide bulabilirsin ama yazlımda bulabilir misin orası muamma.

makina,elektrik gibi daha temel müh. yönelmelisin. endüstri ,ee de olur dediğim gibi gebze de çok fabrika var osb lerde iyi.
  • ekşici velet kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sakarya bu yazılım alanında biraz daha öne çıkıyor gibi şimdi Sakarya ile Kocaeli ile seçim yapsan hangisini seçerdin.

Kocaeli'de okuyup Sakarya daki staj'a gitmek nasıl olur?

• kelimam kullanıcısına yanıt
    sakarya nın mühendislik fakültesinin çok iyi olduğunu biliyorum.aynı zaman da kampüsde güzele benziyor ama kocaeli üni e gidecek sıralama ve puanı yaptıysan o puanla sakaryaya gitmen biraz kötü olur (kocaelin üni 20bin) daha önde diye biliyorum.

sakaryaya gidip kocaelide staj yapabilirsin hatta istanbula bile gidebilirsin.
    Kardeşim peki neden kocaeli.

Kafayı yiyecem valla Sakarya Kocaeli seçemedim

Kardeşim peki ama neden kocaeli.

Valla kafayı yiyecem Bilgisayar Mühendisliği Kocaeli mi Sakarya mı?

• kelimam kullanıcısına yanıt
    ben olsam kocaelini seçerdim.
  • Sakarya üniversitesinde 3 bloktan oluştan bir teknokent mevcut. Yazılım bilginiz varsa çok yüksek bir maaş beklentisi olmadan çalışabilirsiniz, tabi bu size bağlı. Ayrıca Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri fakülte binasının içinde Ford Otosan ve Toyota proje ofisleri mevcut. Her yıl belirli yeterliliklere sahip öğrencileri mülakat ile işe alıyorlar, bunları düşünebilirsiniz.
  • Peki hocam teknokentte calışma şartları nasıl?

Yani 2.öğretim bir öğrenci için avantajları nelerdir?

Maaş konusu asgari ücret filan???

• Saü'nün 2. Öğretim olayına aldanmayın, 15:00da başlayan dersleriniz olacaktır. Bana göre 2. Öğretim için erken bir saat.

Teknokent olayı dediğim gibi tamamen size bağlı işi biliyorsanız çalışma saatinize göre o civarda bir maaş alabilirsiniz. Ancak şunu da unutmamak gerekir; sizin gibi işe girmek isteyen bir sürü öğrenci olacağı için işverenler de bunun farkında olduğu için işler bizim için kötüleşiyor. İşverenler sen çalışmazsan kapıda bekleyen bir sürü öğrenci var tavrında olabiliyor. Tabi bu söylediklerim bazı istisna iş yerlerini kapsamıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.