bu mini cooper S'in motorundan bi parca ne oldugunu bilen varmı ve ne kadar eder tahmini bi fiyat bilgisi verirseniz sevirinimmm
silindir kapağı.çıkmasını 1500 liradan aşağı alamazsın.
böyle bi şey arkadasımda satabilirmiyiz yada nerde satabiliriz ?
quote:
Orjinalden alıntı: bulgar84
böyle bi şey arkadasımda satabilirmiyiz yada nerde satabiliriz ?
avrupadan çıkma parça mı getirecen?
bulgaristan ve romanya şuan avrupanın araba hurdalığı konumunda acayip arabalar var.yasadışı yolla getirilenler de var kamyonlarla avrupanın zengin ülkelerinden hurda demir fiyatına alınanlar da var.ben italyada 3 yıl kaldım ve hurdalıkları gezerken kamyonla romenler gelip hurdalıkta ne var ne yok hepsini alıp götürüyorlardı.
bahsettiğin işi ben de yaptım.burda getirdiğin parçaları hurdacıya vereceksin ya da ilan sitelerinden online satışa sunacaksın.en çok gidenler beyin,havayastığı ve silindir kapağı.bunlar iyi para kazandırır.
ilan verebilicem siteler varmı sizin bildiginiz ?
sahibinden.com
sattıktan sonra saglam cıkmazsa basın cok agrır söylemesi
bu işi bilmiyorsan bence girme.karlı çıkayım derken zararlı da çıkabilirisn.
silinidr kapağı alırken ilk bakman gereken yeri çatlak olup olmadığı.bunu gözle göremeyebilrisin lazer testine sokman gerek.ikincisi gayd dedikleri valf yatakları oralara baktırman gerek.gaydlar boşalmışsa motor her ilk çalışmada duman atarak çalışır.eğer motorda daha önceden yüksek hararet yapma olayı yaşanmışsa silindir kapağı da yamuk çıkar ona da dikkat etmen gerek.bi de kaynak işlemi görmüş mü görmemiş mi ona baktırman gerek ama avrupadan getireceksen kapakların kaynak işi göreceğini sanmıyorum çünkü pahalı işçilik nedeniyle aracın daha önceki sahibi yeni kapak alıp takmayı tercih etmiştir.
verdiginiz degerli bilgiler icin tsk ederim arkadaslar...bi iş falan yapıcamdan degil bulgaristandan araba alıcamda mini cooper bakarken gözüme carptı bedava dencek cinsten bi para istemişler merak ettigimden sordum sadece...anlamam zaten motor parcası falan ben...yinede tşk ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme