Şimdi Ara

BİLGİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA ÇOK ACİL BİLGİ LAZIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

2010 MODEl RENAULT FLUENCE DİNAMİK PAKET 1.6
    KM : 116.000
    HASAR KAYDI : YOK
    DEĞİŞEN : YOK
    BOYA : SAĞ TARAF BOYALI VE SOL TARAFTAN ÖNB ÇAMURLUK VE SOL ÖN KAPI BOYALI DİREKLERİNDE KAPUTTA TAVANDA BAGAJDA BOYA VE OYNAMA YOK SADECE SAĞ ÖN ÇAMURLUKTA GÖÇÜKTEN DÜZELTME VAR MAKİNE İLE...

PİYASASINA BAKTIM 50 VE ÜZERİ SATAN KİŞİ BEDELLİ İÇİN SATACAK

FİYAT : 46.500 SON BIRAKTIĞI FİYAT 45.000

ŞİMDİ SİZCE ALINIR MI BU FİYATA DAHA SONRA ELDEN ÇIKARTILIR MI ? TİCARET İÇİN ALMIYORUM HANİ BİR HASTALIKTA FALAN ELDEN ÇIKAR MI BU DURUM DA ? LÜTFEN YARINA KADAR VAKTİM VAR ?

• Araç benzinli sanırım fiat öyle çok kelepir değil.

Bu arada forum kuralları gereği büyük harfle yazmak uygun değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Araç benzinli sanırım fiat öyle çok kelepir değil.

Bu arada forum kuralları gereği büyük harfle yazmak uygun değildir.
    Pardon bilgim yoktu :)

Evet Benzin/Lpg piyasasına baktığımda 50 bin TL'nin altında yok pek olan da boş paket yada komple boyalı

kaportacı biri baktı çok büyük bir hasarı yok söyledi normal araç dedi. Bana 42 40 bine alırsan ancak yine 40 42 bine satarsın dediler ama piyasaya bakınca pek öyle durmuyor gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LyKoZ

Pardon bilgim yoktu :)

Evet Benzin/Lpg piyasasına baktığımda 50 bin TL'nin altında yok pek olan da boş paket yada komple boyalı

kaportacı biri baktı çok büyük bir hasarı yok söyledi normal araç dedi. Bana 42 40 bine alırsan ancak yine 40 42 bine satarsın dediler ama piyasaya bakınca pek öyle durmuyor gibi ?

Alıntıları Göster
    Bu aracın tutulmasının temel sebebi dci motordur .Alanlar dizel diye alır 2.olarak bagajı geniş başka espirisi yok yani lpgl iyi hemen sataman

• quote:

Bu aracın tutulmasının temel sebebi dci motordur .Alanlar dizel diye alır 2.olarak bagajı geniş başka espirisi yok yani lpgl iyi hemen sataman

Alıntıları Göster
    Sizce alınır mı ? Bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız ?
  • quote:

Sizce alınır mı ? Bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız ?

Alıntıları Göster
    Yani normalde almam ama bu zamanda temiz bulduysan bakımlıysa önemli yerlerde hasar boya değişen yoksa alınır piyasa çok kötü

• quote:

Yani normalde almam ama bu zamanda temiz bulduysan bakımlıysa önemli yerlerde hasar boya değişen yoksa alınır piyasa çok kötü

Alıntıları Göster
    Bakımları yeni yapılmış hiç bir masrafı yok aracın triger vb. yeni değişmiş lastiklerde 1 aylık. Sadece sağ taraf komple boyalı ve sol taraf ön çamurluk ve ön kapı boyalı ve sağ taraf ön çamurluk göçük düzeltme var başka bir sıkıntısı yok aracın hasar ve değişende yok

Kararsız kaldım bu yüzden elimde kalır mı kalmaz mı diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bakımları yeni yapılmış hiç bir masrafı yok aracın triger vb. yeni değişmiş lastiklerde 1 aylık. Sadece sağ taraf komple boyalı ve sol taraf ön çamurluk ve ön kapı boyalı ve sağ taraf ön çamurluk göçük düzeltme var başka bir sıkıntısı yok aracın hasar ve değişende yok

Kararsız kaldım bu yüzden elimde kalır mı kalmaz mı diye

Alıntıları Göster
    Kaputa bagajda tavanda işlem yoksa diğer yerlerdeki işlemlerin hasarı şaseye etki edecek bir durum değilse elinde kalmaz iyi bir yerde ekspertiz yaptır al gitsin

• Reno hiçbir şekilde elinde kalmaz.Dolar bukadar yükselişe geçince al elinde binme beklet kâra bile geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Reno hiçbir şekilde elinde kalmaz.Dolar bukadar yükselişe geçince al elinde binme beklet kâra bile geçersin.
    Birkac galerici ve kaportacı ile görüştüm 40 ve 42 bine verirse al yoksa 45 bine alırsan sen 40 a falan satmaya çalışırsın dediler 😏😏😏

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.