Şimdi Ara

BİLGİ mi BAHÇEŞEHİR mi ? ( Anketli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

BİLGİ mi BAHÇEŞEHİR mi ? ( Anketli )

(En Son Oy Tarihi: 20.11.2024)
Giriş
  • Hangi Üniversiteyi tercih ederdiniz ? ( Nedenleriyle yazarsanız hoş olur, Gelecek yıllarda bile insanlar bilgilerinizden faydalanır, sevap. )

Herkese iyi geceler, nedenleriyle açıklama yapana ekstra iyi geceler.

Saygılar..

• UP UP UP.
  • Üniversite forumunda çok aktif insan olmadığı için yks tarafına açtım, ilerleyen zamanlarda taşınabilir.
  • Hiçbiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabikide bahçeşehir
  • bilgisayar ee ve yazılım sa bahçeşehir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılım falansa evet bahçeşehir ama diğer alanlarda bilgi her konuda üstün hem kadro hem kampüs hem ortam hemde uluslararası iletişim..

• Bahcesehirin coop olayi baya iyi, suan birinci sinifta olmama ragmen cogu firmaya donemlik calisma olarak girebiliyorum ki bu baya arti

• bilgi hukuk mu bahçeşehir hukuk mu iyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iscatterr -- 26 Eylül 2018; 23:9:44 >
  • Iscatterr kullanıcısına yanıt
    Bilgi 14 kişi aldığı halde 456 ile kapatmış

Bahçeşehir 20 kişi almasına rağmen 468 ile kapatmış..

Bahçeşehir daha iyi gibi gözüküyor, bir de bilgi de hukuğun santrale taşındığını santral kampüsünün iyice kalabalıklaştığını duymuştum, bazı derslerde plaza binasına falan taşınmış bunu da göz önünde bulundurursak bahçeşehir çok daha iyi gibi.
  • MF Bölümlerinde puan olarak bahçeşehir açık ara önde.

TM Bölümlerinde ise hukukta bahçeşehir öndeyken, ekonomi işletme ul. ilişkiler bölümlerinde bilgi önde.

Genel anlamda bahçeşehiri daha başarılı buldum, bilginin kampüsü de epey iyiydi ama konum kötü diğer kampüsler kötü kalabalık kötü plazada ders kötü..
  • Biri çöp+leş öbürü çöp (not bau ee bırakıp bilkent hukuka geçmiş birisi)

• Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Bahçeşehir hukuk bilgi psikoloji iyi diye biliyorum gerçi bilginin hukuk da güzel şimdi ama sen koç hedefle bilkent boün bunları hedefle
    Ve matematik çalış matematiği ful çekmeye çalış tm de tüm kapılar açılır sana sen yeter ki çalış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

Biri çöp+leş öbürü çöp (not bau ee bırakıp bilkent hukuka geçmiş birisi)
    Top üniversiteler kadar iyi değiller.
    Bi koç boğaziçi sabancı bilkent özyeğin odtü galatasaray itü değiller.

Ama mesela bahçeşehir co-op sistemiyle mühendislikte galatasarayın önüne geçebilir vs vs. bunun gibi örnek durumlar da az değil, özellerin sunduğu imkanları küçümsememek lazım.
  • Teşekkür ederim, kuzenim için;
    Koç Felsefe / Boğaziçi Felsefe / Boğaziçi Ticaret / Boğaziçi Turizm / Özyeğin Havacılık / Bilkent Grafik / Bahçeşehir İşletme gibi benzer puan seviyesinde bölümler bakıyoruz da onun için sormuştum keşke Koç Felsefeyi kazansa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 26 Eylül 2018; 23:58:57 >
  • Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Bauda okuduğum için biliyorum iyi öğrenciysen etinden sütünden faydalanırsın boş bele tipsen bilginin imkanları daha kısıtlı bauya göre

• Umarım sınavlarınız iyi geçmiştir, sınav bittiğine göre upluyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.