Şimdi Ara

BİLGİ ÜNİVERSİTESİ VS BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu yıl sıralamam 130.000 sizce bahçeşehir bilgisayar %50 bursluya mı gitmeliyim yoksa bilgiye mi? ayrıca bu yıl bahçeşehir üniversitesi bilgisayar mühendisliğinin %50 burslu bölümünün açılıp açılmadığından emin değilim.Bu konuda net bir bilgi sahibi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum
    Herkese iyi günler..
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Mühendislikte bahçeşehir daha iyi diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de öyle düşünüyorum.Ama yarıburslu bölümün açılıp açılmadığından emin değilim ücretli gitme şansım da yok
  • Bilgiyi sözel yada eşit agırlk bölümlerine yönelenler seçmeli bence. Mühendislik okulu degldir bilgi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GEl bilgiye bahçeşehire göre fazladan kampüs hayatı görürsün.sorun varsa Pm atabilirsin
  • Bahcesehir Üniversitesi ApplyBAU ile bursları dağıtıyor.
    Hemen başvurup %50 üstü burs alma şansınız çok yüksek
    http://applybau.com

Bende bu ikilemdeyim ve herkes Bahcesehir'in daha iyi olduğunu söylüyor şimdilik..
    Teknoloji firmalarının bir kaç üst yöneticileriyle
    Bilgi ve Kadir Has'ta ders veren bir profösörle
    ve hem Bilgi hem Bahcesehir'de okuyan kişilerin yorumlarına göre herkeste Bahçeşehirin ağırlıkta olduğunu gördüm.
  • Applybau'dan %40 burs geldi %50 den aşağısına gidemeyeceğim maalesef.Buyüzden ÖSYM 'nin %50 burslu kontenjanı var mı bu yıl BAU'da bunu merak ediyorum.
    Bilgi üniv. konusunda öğrenci arkadaş saolsun bütün sorularıma cevap verdi. Bilgi'yi de düşünmeye başladım şu aşamada.
    Ancak eğer ÖSYM %50 bursu ile girebilirsem Bahçeşehir ön planda olacakmış gibi duruyor şimdilik benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mühendislik için Bahçeşehir Bilgi'den imkanları açısından daha önde. Akademik Kadrosu daha kuvvetli, yurtdışı ve staj imkanları daha geniş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.