Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #mosoko

quote:

Orijinalden alıntı: astin2626

Merhaba arkadaşlar,
    Benim ince telli, hacimsiz, yağlanmaya meğilli düz saçlarım var. Yanlar 4 numara üstler uzun(uzundan kastım aşşağı indirince gözlerime geliyorlar). Saçlarımı undercut,quiff tarzı yapmak istiyorum. İsim vermek gerekirse David Beckham ve Blumaan aklımdakilere örnek olabilir. Hangi ürünleri kullanmam gerekir ? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bütçemde pek sıkıntı yok gibi bilginiz olsun. Sizden tavsiye olarak şampuan, ısı koruyucu sprey(sanırım fön suyu deniyor), hacimlendirici köpük, wax ve en son saçımı sabitleyen hacim sağlayan sprey(sabitleyici spreyi büyük ihtimal hergün kullanmayacağım) önerisi istiyorum. Birde nasıl taraklar ve fön makinesi almalıyım ? Biraz uzun oldu ama gerçekten çok yardıma ihtiyacım var. Son olarakda saçımı yaptıktan sonra 2-3 saat geçince saçımın düşmesini istemiyorum. Gün boyu o saç şeklini korumasını yada o hacmi korumasını istiyorum.
    Ürünleri önerdiğiniz zaman ise şu şekilde uygulama yapmayı planlıyorum;
    Önce saçlarımı şampuanla yıkayıp daha sonra ısı koruyucu(fön suyu) spreyi sıkıp ardından hacimlendirici köpüğü saçlarıma yedirip daha sonra istediğim şekilde fön çektikten sonra saçlarıma wax ile bitirmek istiyorum en fazla birde dondururak hacim veren sprey sıkarım. Önereceğiniz ürünleri bu şekilde uygularsam istediğim sonucu alırmıyım acaba ?

Sacinizin fotosunu atın ozelden yazayım önerilerini sprey wax gön vs vs ..

Alıntıları Göster
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B6CCF231 -- 2 Ekim 2017; 19:39:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #mosoko

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Benim ince telli, hacimsiz, yağlanmaya meğilli düz saçlarım var. Yanlar 4 numara üstler uzun(uzundan kastım aşşağı indirince gözlerime geliyorlar). Saçlarımı undercut,quiff tarzı yapmak istiyorum. İsim vermek gerekirse David Beckham ve Blumaan aklımdakilere örnek olabilir. Hangi ürünleri kullanmam gerekir ? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bütçemde pek sıkıntı yok gibi bilginiz olsun. Sizden tavsiye olarak şampuan, ısı koruyucu sprey(sanırım fön suyu deniyor), hacimlendirici köpük, wax ve en son saçımı sabitleyen hacim sağlayan sprey(sabitleyici spreyi büyük ihtimal hergün kullanmayacağım) önerisi istiyorum. Birde nasıl taraklar ve fön makinesi almalıyım ? Biraz uzun oldu ama gerçekten çok yardıma ihtiyacım var. Son olarakda saçımı yaptıktan sonra 2-3 saat geçince saçımın düşmesini istemiyorum. Gün boyu o saç şeklini korumasını yada o hacmi korumasını istiyorum.
    Ürünleri önerdiğiniz zaman ise şu şekilde uygulama yapmayı planlıyorum;
    Önce saçlarımı şampuanla yıkayıp daha sonra ısı koruyucu(fön suyu) spreyi sıkıp ardından hacimlendirici köpüğü saçlarıma yedirip daha sonra istediğim şekilde fön çektikten sonra saçlarıma wax ile bitirmek istiyorum en fazla birde dondururak hacim veren sprey sıkarım. Önereceğiniz ürünleri bu şekilde uygularsam istediğim sonucu alırmıyım acaba ?

Sacinizin fotosunu atın ozelden yazayım önerilerini sprey wax gön vs vs ..

hocam özelden mesaj yazdım

Hesapi 2 kisi kullaniyoz;abime yazmisiniz galiba o suan musait degil gelince cvp verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mersin veya Nevşehir de önerebileceğiniz kuaför var mı?
    Ne model yapacağımı falan bilmiyorum, kuaföre gideceğim saçı yıkayacak gerekirse kendi kendine kurumaya bırakacak, bu saça şu model gider diyecek.
    Ona göre de kesim yapacak, böyle bir kuaför bulabilir miyiz bu şehirlerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Mersin veya Nevşehir de önerebileceğiniz kuaför var mı?
    Ne model yapacağımı falan bilmiyorum, kuaföre gideceğim saçı yıkayacak gerekirse kendi kendine kurumaya bırakacak, bu saça şu model gider diyecek.
    Ona göre de kesim yapacak, böyle bir kuaför bulabilir miyiz bu şehirlerde :)

Tarzım var bide adı berber olan bi yer var herkes orayı öneriyor bana ama genel olarak nevşehirdeki en iyi berber vasat keser mükemmel bişey bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MG33 -- 13 Ağustos 2016; 19:14:35 >
  • MG33 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam :(
  • osis flex wax in icine paraben girmis sanirim altrenatifi varmi? daha iyiside olabilir ama ayni flexwax tarzi istiyorum

• Saçlarım ince telli ve seyrek, hacimlendirici şampuan ve sprey siparişimi geçtim fakat wax olarak uygun fiyata ne almalıyım, çok acil yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Saçlarım ince telli ve seyrek, hacimlendirici şampuan ve sprey siparişimi geçtim fakat wax olarak uygun fiyata ne almalıyım, çok acil yardımcı olabilir misiniz acaba?

Burda satılsaydı hdf quiqsand diyecektim de satılmıyor mlsf bnm saçlarda ince telli flexwaxla american crew fiber sipariş ettim yarın alcam kargodan trde öyle ince saçlara uygun pek bi wax yok

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Eger kadinlar okuyorsa, ben rowentanin sac sekillendiricisini kullaniyorum. gününe bağlı olarak tatilde her yerde yanımda... İdeal sıcaklık ile her gün kullanma imkanı, çok memnunum. urunun kodu Respectissim SF7420
  • Beyler fiber wax ile flexwax geldi american crew fiber wax limonumsu kokuyor gerçek kokusu mu böyle yoksa bozukmu çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: erehyan

american fiber' in kokusu o şekildedir. Ancak incel telli ve dalgalı saçlar için tutuculuğu çok düşüktür. Kim size önerdi bu wax' ı ?

Kendim aldım davinesle arasında gidip geldim bu wax hafif te parlaklık veriyormuş saçhanede kısa ve dalgalı saçlar için yazıyor flexwaxla beraber aldım bende

• Bnm saçlar duz ve ince telli ne önerirsin piyasada varmiki adam akıllı wax

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • By vilain ya da hanz de fuko alacaktım dediğin gibi ama gümrükte sıkıntı çıkıyor yurt dışındaki tanıdıklarım var getirtebilirsem onlardan getirtmeye çalışcam

•  [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Şu saç tipini düşünüyorum da; Acaba hangi şekillendirici tavsiye edebilirsiniz saçın bu şekilde durması için?
  • Sacimin fotografini ozelden atsam wax sprey onericek musait olan bilgili biri var mi su an?

• Arkadaşlar allah aşkına yardım edın 2 yıldır galiba Robert pattison saç şeklını yapmaya calısıyorum bı turlü olmuyor yardım edın Ne gerekıyorsa soyleyın saçlarım düz ve kalın  [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER
    Elimde Şuan

Hanz De fuko Sponge Wax ve Nivea hacim veren saç spreyi var
  • Specdra S kullanıcısına yanıt
    yapamaman iyi olmuş, hiç güzel değil zaten.
  • Bana yardım edebilecekmisin

• Saçım Kit Harington gibi kıvırcık. Böyle şekillendirebilmem için hangi waxı önerirsinz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

• betler benim saç bu ince tellmi bu kalınmu yoksa ortasımı ne oluyo bu :D böyle parladığına bakmayın yağ derdim yok. Şimdi ben ürünleri değiştircem tavsiye edin benim bu saçın özelliğine göre. Artı ben fön wax sprey kullanıyorum. Saç köpüğü ve bu fön suyunu duydum kullansam faydasını görürmüyom şekil verirken ? Zorlanıyorum artık. Dakikalırımı alıyor.
    [/simage]
    Bu mesaja eklenen görseller:

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi et3rn4l -- 16 Eylül 2016; 4:14:04 >

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.