Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullandığınız şampuan nedir hocam hanz de fuko nun şampuanını türkiyede tekli satmıyolar hep saç kremiyle oda 200 den aşağı değil 100 lira bütçem var şampuan için önerebilirmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle konu hala güncel

Evet beyler benim saçlar pek fönümsü gibi durmuyo şu haliyle hatta saçını kırmışsın yakmışsın demişti kuaförüm açıkcası gene kullandığım ilk head shoulders klasik bakım vardı baya bi kolay fön çekiliyodu şindi mentollüye benzer bişi var saçı sanki sabunla yıkamışsın gibi oluyo çok gıcır gıcır gibi her neyse benim iseğim öncelikle bi şampuan ve saç bakım seti gibi bişey hemde saçı iyileştirip beslemesi açısından ve yumuşayıp kolayca fön çekebileyim..
    Şu köpük wax olayına gelicek olursak kafam çok karıştı ama (bu arada konuyu hatim ettim sayılır ) mess up yada şu american crew fiber la bile mithiş saçlar yapılıyo yaani doğal olarak hacim veriyomu bilmiyorum ama köpüklede kullanabilirim mesela şu arkadaşımızın saçına hiçbişey sürmesende dışarı çıkarım abi

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Dipnot:saçım eskiden kalın telliydi şuan baya inceldi fönden de olabilir yaani kalın saçlarımda var incede genel olarak cansız duruyolar ve yıprandı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

ince telli sac icin sponge degilde quick tercih edilmeli

Markus hocam çok yararlı bir konu olmuş teşekkürler.
    Benim bir sorum var. Öncelikle saç konusundan çok anlamam belirteyim. Konuya gelirsek ben hep dağınık saç modeli yaparım. Yani fazla iddialı işlere karışmıyorum. Şimdi bu dağınık saç modelinde en büyük sıkıntım saç çok kuru görünüyor. Bana saçı canlı gösterebilecek bir ürün önerebilir misiniz? Ama ürünü kullandıktan sonra saç katı olmamalı (jöle, sprey deki gibi?). Yani saç aynı zamanda yumuşak olmalı. Teşekkürler

• Bu ürün hacimleştirici ve koruyıcu olarak iş görürmü beyler
    Ürün osis body me hacimleştirici serum diye geçiyo

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 23 Eylül 2016; 12:23:17 >
  • Kozmetik sektörüne taksit yasağı uygulanacak, taksitle urun alacaklara tavsiyem elinizi çabuk tutun :)

• Arkadaşlar şaçım aşağıdaki şekilde uzun undercut kesimdir. 2. resimde wax kullanmadım sadece denemek için kaldırdım elimde tabi uzun olduğu için önden biraz güzel durdu ama arkadan vasat şuan saçımı kestirip herzaman bu resimdeki gibi yapacağım tabi biraz daha kısa hali bu yüzden wax,sprey ve F/P ürünü fön makinesi
    yardım edebilecekler özeldende ulaşabilir saçımın detaylı resmini atabilirim ama heralde saçım ince telli grubuna giriyor :)
    şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

şuan almayı düşündüğüm wax : hanz de fuko Claymation

yaptırmak istediğim saç modelleri ;

resimyukle.xyz
    404 Sayfa Bulunamadı - Resim Yükle
    http://resimyukle.xyz/resim/eHHA

resimyukle.xyz
    http://resimyukle.xyz/resim/RTSP

resimyukle.xyz
    http://resimyukle.xyz/resim/RTSP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan67 -- 27 Eylül 2016; 7:47:04 >

• Arkadaşlar merhaba benim de ince telli saçlarım var ve mat saçlarım şuan kısa. Ben im saçlar mat olduğu için birde flex wax vs sürünce daha da mat oluyor . Çok hafif parlaklık veren wax yok mu ? Böyle jöle gibi değil ancak hafif parlak olsun. Fiyat sıkıntım yok.
  • Bir süredir pomade arayışındaydım.Migrosta %50 indirim varken, dax hair wax aldım.Çok memnun kaldım.Orta uzunlukta, kalın telli ve gür saçlı olanlar rahatlıkla kullanabilir.

Ürün bu.  [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StillB0rN -- 8 Ekim 2016; 17:19:07 >
  • Bence konuya yazmayalım artık zaten kimsenin yardımcı olduğu falan da yok

• Beyler schwarzkopf got2b ürünlerini kullananlar var mı? Özellikle saç kremini kulanan varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim

• Merhabalar, saçım yumuşak değil ama fırça gibi çok sert de değil , önler 9-10cm civarında . Şuan osis mess up kullanıyorum ancak istediğim gibi şekil verdikten yarım sonra saç düşüyor mu desem böyle küçülüyor mu desem bilemedim memnun değilim o yüzden birde osis mess up canlılığı öldürüyo gibi yani genç adamım ama yaşlı saçı canlılığı veriyor gibi . Toni&guy styling clay almayı düşünüyorum veya başka önerisi olan var mı? Wax sprey vs farketmez . Saçı çamur gibi yapmayacak yapış yapış olmayan doğal ve parlatmayan . Saçlarımın kıvamı Burak Özçivit kıvamında genelde gürlüğü de ona yakın diyebiliriz zaten o tarz yapmaya çalışıyorum , önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

• fnx wax kullanıyorum mat olanından. saçlar sert ince ve dalgalı fön çekerek düzleştirip keskin saç şekilleri vermeye çalışıyorum. ben fnx in kapağını 1hafta felan açık tutup biraz suyunu çekmesi için bekletiyodum daha macunsu bir hal alıyor. Şimdi sorum macunsu mat görüntü veren hatta saç rengini kahverengileşen bir görüntü veren kaliteli bir wax varmıdır.
  • Beyler merhaba orta uzunlukta ince telli ve mat saçlarım var. Normalde flexwax kullanıyodum ancak bu sefer değiştirmek istiyorum. Yanına sprey de alıcam Silhouette ve şuan wax arıyorum değişik. Saçlarım kendiliğinden mat olduğu için mat wax istemiyorum. Doğal parlaktıkta bana yetmiyo hafif parlak wax var mı ? Jöle gibi yapmıcak ama çok az parlak olsun. Loreal esculpte var gördüm ancak yorum göremedim başka öneriler var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Beyler merhaba orta uzunlukta ince telli ve mat saçlarım var. Normalde flexwax kullanıyodum ancak bu sefer değiştirmek istiyorum. Yanına sprey de alıcam Silhouette ve şuan wax arıyorum değişik. Saçlarım kendiliğinden mat olduğu için mat wax istemiyorum. Doğal parlaktıkta bana yetmiyo hafif parlak wax var mı ? Jöle gibi yapmıcak ama çok az parlak olsun. Loreal esculpte var gördüm ancak yorum göremedim başka öneriler var mı ?

şöyle amerikan crew var hafif parlak wax memnun olanlar var.tutuşu az gelirse seninde yazdığın Silhouette spreyi sıkarsın çok kaliteli donduruyor resmen.

sachane.com
    American Crew Defining Paste Hafif Parlak Wax 85gr | Saçhane
    http://sachane.com/american-crew-defining-paste-hafif-parlak-wax-85gr.html

• Faydalı konu teşekkürler

• arkadaşlar biraz parlak ve orta tutuş sertlikle hangi wax önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: clintfastfood

quote:

Benim bir sorum var. Öncelikle saç konusundan çok anlamam belirteyim. Konuya gelirsek ben hep dağınık saç modeli yaparım. Yani fazla iddialı işlere karışmıyorum. Şimdi bu dağınık saç modelinde en büyük sıkıntım saç çok kuru görünüyor. Bana saçı canlı gösterebilecek bir ürün önerebilir misiniz? Ama ürünü kullandıktan sonra saç katı olmamalı (jöle, sprey deki gibi?). Yani saç aynı zamanda yumuşak olmalı. Teşekkürler

Saç kremi kullanabilirsiniz.Pomade önersem istediğinizi vermeyecek büyük ihtimalle.Sanırım daha çok ışıltı istiyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clintfastfood

quote:

Saç kremi kullanabilirsiniz.Pomade önersem istediğinizi vermeyecek büyük ihtimalle.Sanırım daha çok ışıltı istiyorsunuz.

Hocam bu aralar pantene argan yağını kullanıyorum fena değil.

• Arkadaşlar merhaba.Biraz saç uzatmaya karar verdim.Yani saçlarım burun ucuma geldi sayılır.Ama saçıma şekil vermede sorun yaşıyorum.Saçımı kesmemek için direniyorum nerdeyse yıkanıp saçımı kuruttuktan sonra resmen beton gibi oluyor.Saç şeklim ince ve düz.Uzama evresinin ortalarında olduğum için şekilsiz ve iğrenç duruyor.Bu yüzden duştan sonra saçımı tekrar azcık ıslatıyorum kabarıklığını almak için.Şuan egosun dandik waxını sürüyorum oda tahta gibi ediyor.Saçım yağlanana kadar kötü gözüküyor.Sonra güzelce şekil alıyor.Ama buda 2-3 gün sürüyor zaten.

Sizden istediğim saçımı kuruttuktan sonra hafif yağlı gözükmesi ve kolay şekil alması.Yoksa Zeki Müren gibi gözüküyorum.

Saç kremi almak istiyorum duş için değil.Saç kıru iken kullanmak in ne önerirsiniz?

• Hocam merhaba. Saçım kestirmeden bir kaç gün önce bu haldeydi

Kuaföre gidip kestirdim ve bu hale geldi.

Ama ben bir daha kuaförün yaptığı gibi yapmadım. Hatta kuaförün yaptığı gün içindeki koşuşturmadan bozuldu gün içinde daha. Saçı o hale getirmek için ne önerirsiniz ? Tutuculuk içinde ne tavsiye edersiniz ? Türkiye de bulabileceğim ürünler olabilir hocam. Maddi olarak hepsine 150 civarı bir para verebilirim veya eğer çok iyi dediğiniz varsa bir nebze yukarı çıkabilirim.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.