Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gayet iyi kesmiş en azından iyi berber bulmuşsunuz ürün vs sorun değil.Yanılmıyorsam saçınız ince telli yani hacim isteyen bir saç tipi ayrıca dalgalı.Ürün olarak şu an pek yelpazem geniş değil uzun zamandır ürünlerle haşır neşir değilim ama fazla yüksek tutucu olmayan hafif , hacim veren bir ürün bakın.Buradaki en önemli şey üründen çok fön.Fönü iyi çekerseniz ucuz bir ürün de olsa saçınız iyi gözükecektir.Saçınız hafif nemliyken fön çekerseniz(banyodan çıktıktan sonra havluyla hafif kurulayın) ve saçınızın çıkış yerinin gerisine çapraz bir şekilde fön çekerseniz saçınız iyice hacim alacaktır.Kestirmeden önceki resminizde yana taramışsınız sanırım.Ama berberiniz dediğim gibi geriye çapraza doğru fönlediği için saçınız hacimlenmiş.Gün içinde de terden vs den saçınız düşmüş.İsterseniz saç yapınıza uygun içeriği ağır olmayan bir şampuanla, iyi bir fön makinesi alın 150'ye illa wax vs süreceksiniz diye bir kaide yok.İlla bir ürün kullanmak istiyorum derseniz köpük daha uygun olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Evet saçlarım aynen öyle. Fön çekmek ve saçları kurutmak için bunu kullanıyorumhttp://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_phılıps-thermoprotect-hp8230-00-2100w%C2%A0-saç-kurutma-makinesi-1095891.html?gclid=CNGHw9LEv9ACFe4K0wodF34Iiw Yeterli bir cihaz mı ? Evet kestirmeden önce yana taramıştım. Wax olarak elimde Mess Up var kısa saçlıyken kullanıyordum aşırı memnundum gerek kokusu gerek dokusu olarak. 2 gündür denedim aynı saçın yakınından geçemeyince biraz araştırayım dedim. Biraz köpüklere bakayım hocam. Teşekkürler tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Hocam çok teşekkür ederim. Evet saçlarım aynen öyle. Fön çekmek ve saçları kurutmak için bunu kullanıyorumhttp://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_phılıps-thermoprotect-hp8230-00-2100w%C2%A0-saç-kurutma-makinesi-1095891.html?gclid=CNGHw9LEv9ACFe4K0wodF34Iiw Yeterli bir cihaz mı ? Evet kestirmeden önce yana taramıştım. Wax olarak elimde Mess Up var kısa saçlıyken kullanıyordum aşırı memnundum gerek kokusu gerek dokusu olarak. 2 gündür denedim aynı saçın yakınından geçemeyince biraz araştırayım dedim. Biraz köpüklere bakayım hocam. Teşekkürler tekrardan.

Fazlasıyla yeterli hocam. Mess up daha çok yataktan yeni çıkmış gibi dağınık saçlar için.O yüzden istediğiniz şekli vermeyebilir.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tekrardan.
  • İyi akşamlar. Benim saç şeklim yanlar iki üstler uzun 10cm geriye doğru yatırıyorum. Saçlarım ince telli ve seyrek. Osis mesup kullanıyorum. İki ürün baktım.

http://www.hepsiburada.com/osis-thrill-lifli-doku-veren-gum-100-ml-p-SGMISSLIVAT988?magaza=Sactrendi

http://www.hepsiburada.com/osis-flexwax-ultra-guclu-doku-ve-ayirma-kontrollu-krem-wax-50-ml-p-SGOY310?magaza=Sactrendi

Hangisi bana uygun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 25 Kasım 2016; 16:59:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Fazlasıyla yeterli hocam. Mess up daha çok yataktan yeni çıkmış gibi dağınık saçlar için.O yüzden istediğiniz şekli vermeyebilir.

İyi akşamlar. Benim saç şeklim yanlar iki üstler uzun 10cm geriye doğru yatırıyorum. Saçlarım ince telli ve seyrek. Osis mesup kullanıyorum. İki ürün baktım.

http://www.hepsiburada.com/osis-thrill-lifli-doku-veren-gum-100-ml-p-SGMISSLIVAT988?magaza=Sactrendi

http://www.hepsiburada.com/osis-flexwax-ultra-guclu-doku-ve-ayirma-kontrollu-krem-wax-50-ml-p-SGOY310?magaza=Sactrendi

Hangisi bana uygun?

• Şu saçıhttp://gmag.com.tr/wp-content/uploads/2016/07/daveee.jpg yapmak için hangi tür wax almam gerekir waxın tutuculuğu önemli değil elimle atınca düzelsin yeter mess up var şuan elimde ama saça yedirince saç yapış yapış oluyor kafama yapışıyor ve sürmesi zor daha kremsi bir wax mı lazım ?
  • osis mess up ve flexwaxım donmuş kaç aydır kullanmıyordum kutusunda kapalı duruyordu neden olmuş olabilir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Merhaba arkadaşlar saçlarımın yapısı ve şekli bu şekilde, saçımı undercut modeli ile kestiriyorum. Fotoğrafta şuan biraz dağınık olabilir çünkü yeni uyandım. Fury filmini bilirsiniz, Brad Pitt'in saçları geriye yatık o filmde. Şaçlarımı o şekilde yatırıcam, hangi wax'ı önerirsiniz? ( Birde benim saçlarımın yapısı tam olarak ne? Kalın telli mi? Dalgalı mı? Pek anlamıyorumda ) teşekkürler şimdiden

• KLamar1907 K kullanıcısına yanıt
    Bende fury tarzı kestirdim kardeşim. Fakat senin saçlar gür güzel benimki seyrek ve ince telli. O yüzden ben osis messup kullanıyorum. Sen flexwax kullanabilirsin resimden tam anlayamadım yapısını. Fakat senin saçın fruydeki gibi zaten bozma bunu sadece geri yatır. Geriye doğru fön çek. Flexwaxı vur tamamdır. Fakat dağılmaması için üstüne sprey sıkmanı öneririm. Taft 6 numara iyidir.

•  [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Semavi7

Evde Hobby'nin wax'ı var askerdeyken almıştım 5₺'ye onunla yaptım bu şekilde oldu 😄 Dediğin wax'a dün bakmıştım. Osis flexwax diye onu alayım ben o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLamar1907 -- 20 Ocak 2017; 17:35:31 >

• KLamar1907 K kullanıcısına yanıt
    Evet onu tavsiye ederim. Onla şekil ver sonra sprey ile sabitle. Tabi öncesinde iyi bir fön çekmen lazım. Saçı önce geriye tara fırça ile hafif nemli iken. Sonra sağa doğru fön çek. Sonrada sağ tarafı bozmadan sola doğru. En sonda geriye doğru fön çek. Senin saçlar gür o yüzden kullandığın fırçanın tarakları kısa olmalı. Böyle yaparsan saçlar yanlardan dökülmez toplu durur. Wax sprey işlem tamamdır

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Hobby wax'la bile fena değil şuan iyi duruyor. Kaliteli ürünle ve saçım 3-4 cm daha uzadığı zaman çok daha iyi olur gibi

• Goldwell roughman stylesign wax nasıldır? Dalgalı şekil almayan saçlarım var hangi mat wax ı önerirsiniz

• Arkadaşlar urban care style mat wax kullanıyorum bu saç için, bitmesine çok az kaldı. Hangi mat waxı önerirsiniz bu saç stili için? Urban gün ortasına kadar anca tutuyor saçlarımı. Türkiyede olan ürün önerirseniz sevinirim. Sprey olarak morfose turuncu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdgfo567 -- 4 Şubat 2017; 14:34:32 >

• cdgfo567 C kullanıcısına yanıt
    Hiç bir wax saçını gün boyu tutmaz. Gün boyu öyle kalmasını sağlayan sabitleyici olan spreydir. Ben osis 2 ve 4 numara kullanıyorum. 2 mat ve orta tutucu 4 hafif parlak ve iyi tutucu. Yani spreyin iyi olmalı. Senin kullandığın iyi değil taft 6 veya 5 öneririm.

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    İşte maksimum en iyi tutacak mat waxı arıyorum. Gün boyu tutsun derken onu demek istemiştim. Osis flex waxın tutuculuğu nasıldır?

• cdgfo567 C kullanıcısına yanıt
    Güçlü

• Bi tavsiye vermediniz.Saçım ince ve düz.Şuan uzunluğu 10 cm felan.Çok kabarık gözüküyor.Ne kullanmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: erehyan

Türkiye' de ki ürünler beş para etmiyor maalesef By Vlain tavsiye ederdim ama ülke girişinde sıkıntı olduğunu söylediler

suan saclarim ne cok kalin telli ne de cok ince telli orta uzunlukta bana onereceginiz bi markanin wax i var mi fiyat onemli degil

saclarimi uzatip yanlarini 3 e vurmayi dusunuyorum bi kac ay sonra o zaman ne onerirsiniz onlerini cok iyi kaldirmak icin

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.