Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Bi tavsiye vermediniz.Saçım ince ve düz.Şuan uzunluğu 10 cm felan.Çok kabarık gözüküyor.Ne kullanmalıyım?

Saç ağırlaştırıcı kullan label.m Resurrection style dust beyaz olan

Dayanamadım yanları ve enseyi kısalttım.Tarık akan gibi gözküyordum.Loreal paris in pure wet ini aldım.Islak gösteren ''7'' numara olanı.Saçı canlı ve çekici gösteriyor ama 5-6 saat sonra saç aynı.

tony guy mu nedir deniz tuzu olanı daha iyi.Bildiğiniz denizden çıkınca ki görüntüyü veriyor ve daha doğal.İnce tellilere önerirm.

• Elimde; mess up, flex wax, toniguy clay ve putty, taft ultimate ve göt2b chaotic var.Bunların hiç birinden istediğim verimi alamadım.Saçım şu görseldeki gibi.Bu modele uygun 50-60 lira aralığında bir wax önerir misiniz?Saçlarım kalın telli ve düz sayılır.Teşekkürler.

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Aynı saç yapısına sahibim, aynı modeli yapıyorum, uzun süre mess up kullandım şuan flex wax kullanıyorum ve gayet kalıcı oluyor.
    Fön çekme tekniğinizi geliştirin, kullandığınız spreyi değiştirin, fön çekerken ek olarak köpük vs. kullanmayı deneyebilirsin.
  • Arkadaşlar, ince telli, sık ve dalgalı saç için hangi wax ve spreyi önerirsiniz?
  • saçlarım ince telli ve tel tel oluyor. NEFRET EDİYORUM!!!
  • merhaba herkese saçım sık ve kolay şekil alabilen türden
    wax mı önerirsinz pudra mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALO

merhaba herkese saçım sık ve kolay şekil alabilen türden

Hacimse pudra
    Şekil vericem diyorsanız Wax
  • quote:

quote:

Hacimse pudra

hacim tam olarak ne demektir?
  • quote:

quote:

quote:

Hacimse pudra

Yoğunluk demek, saçların sönük cansız duruyordur bunu canlı ve dolgun durması için yapılan işlemdir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hacimse pudra

Yoğunluk demek, saçların sönük cansız duruyordur bunu canlı ve dolgun durması için yapılan işlemdir

anladım o zaman hacım ile ilgili bir problemım yok osis flexwax kullanıyorum ancak istediğim sonucu alamıyorum paraya kıyıp düzgün birşey alabilirim önerirniz var mı

• Arkadaşlar powder/pudra olarak ne tavsiye edersiniz? Saçlarım ince telli, şekil vermek tutturmak zor oluyor ama geçen berberde bi tane powder denedim hoşuma da gitti ama siz ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ince telli kumral saç tipine tavsiyeniz ne olur?
    Şekil vermesi bir hayli zor.Köpük değiştirdim taft aldım fakat hiç memnun kalamadım. Bundan önce paul mitchell awapuhi kullanıyordum gayet iyidi fakat fiyat olarak alıp başını gitti o paraları vermek istemiyorum.
    goldwell mat cream var wax daha önceden sprey kullanmıştım saçımı kırıyordu memnun kalamadım.
    Jöledir wax'tır hiç kullanmadım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bir de bu youtubedan saç bakım videolarına bakıyorum. Hdf'nin ürünlerini kullanıyorlar. Bu insanların saçı ekstradan parlak ve canlı.Muhtemeln saç bakım kremleri vs de kullanıyorlardır tahmin ediyorum. Onun için de tavsiyeniz varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

ince telli kumral saç tipine tavsiyeniz ne olur?
    Şekil vermesi bir hayli zor.Köpük değiştirdim taft aldım fakat hiç memnun kalamadım. Bundan önce paul mitchell awapuhi kullanıyordum gayet iyidi fakat fiyat olarak alıp başını gitti o paraları vermek istemiyorum.
    goldwell mat cream var wax daha önceden sprey kullanmıştım saçımı kırıyordu memnun kalamadım.
    Jöledir wax'tır hiç kullanmadım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bir de bu youtubedan saç bakım videolarına bakıyorum. Hdf'nin ürünlerini kullanıyorlar. Bu insanların saçı ekstradan parlak ve canlı.Muhtemeln saç bakım kremleri vs de kullanıyorlardır tahmin ediyorum. Onun için de tavsiyeniz varsa alabilirim

Duştan sonra pantenin Argan yağlı elixir ürününü alıp saçına sürüyorsun mükemmel bir parlaklık katıyor saçına iki ürün var karıştırmaman için ürünün resmini ekliyorum

Bende övünç demir'den öğrenmiştim bu ürünü

• Arkadaşlar saçlarım kıvırcık ama sönük ve güçsüz. Hacimlendirici olarak ne önerirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 17 Ocak 2019; 0:7:59 >
  • davines strong waxı nasıl bilirsiniz?

• Bir de osmo clay mat wax, parlak yapıyor diyorlar doğru mu?
  • Yaklasik şöyle bir saç yapim ve sac uzunlugum ve modelim var. Ama önler tel tel sürekli düşüyor. Sprey idare ediyor ama bu sefer sacimla oynayamiyorum sertliği sevmiyorum. Hangi wax önerirsiniz ? Okudugum yorumlara o göre osis flexwax ve play4 arası kararsizim.

Daha önce hiç wax kullanmadım.

• Saçlarım uzun ve ince telli. Şekillendirici tavsiyeniz var mı ? Olduğundan daha kalın ve hacimli göstericek bişey.
  •  [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Bu şekilde dağınık ve kabarık saçı nasıl yaparım arkadaşlar? Ve bu kesimi kuaföre nasıl tarif etmeliyim? Yardımcı olabilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.