Şimdi Ara

bilgim yok.yardım bekliyorum.SNA 6500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,bende bir tane masaüstü bilgisayar var bugün eve yeni wireless modem aldım ve bir tanede ipod touch'ım var.bilgisayarı kablolu modemden,ipodu kablosuz modemden kullanmak istiyorum.elimde sadece ethernet kablosu mevcut,ne yapmam gerekiyor.

modemimin markası philips SNA 6500

• quote:

Orjinalden alıntı: onewayblues
    arkadaşlar,bende bir tane masaüstü bilgisayar var bugün eve yeni wireless modem aldım ve bir tanede ipod touch'ım var.bilgisayarı kablolu modemden,ipodu kablosuz modemden kullanmak istiyorum.elimde sadece ethernet kablosu mevcut,ne yapmam gerekiyor.
    modemimin markası philips SNA 6500

Merhaba,
    Esasında yapmanız gereken ayar vs. çok az ve basit. ipod touch da WiFi özelliği varsa rahatlıkla modeme bağlanıp internet çıkışı alabilirsiniz.
    Aşağıdaki linktekileri bir inceleyin. Anlaşılmayan bir şey olursa sorarsınız.

http://www.bilgisayar-destek.com/philips-sna-6500-wireless-kablosuz-modem-kurulumu/
    http://forum.donanimhaber.com/m_4679270/tm.htm

• hocam,burdakılerı yaptım.internete bağlandım modeme sıfre koymaya calısırken henuz sıfreyı koymadan modem kendılıgınden otomatık olarak sıfrelendı ve su an o sıfrenın ne oldugunu bılmıyorum nasıl bulucam o sıfreyı 10 dk gırdım daha fazla gıremedım ınternete
  • quote:

Orjinalden alıntı: onewayblues
    hocam,burdakılerı yaptım.internete bağlandım modeme sıfre koymaya calısırken henuz sıfreyı koymadan modem kendılıgınden otomatık olarak sıfrelendı ve su an o sıfrenın ne oldugunu bılmıyorum nasıl bulucam o sıfreyı 10 dk gırdım daha fazla gıremedım ınternete

Bahsettiğiniz modemin wireless şifresi ise modem arayüzünde wireless bölümünden şifreyi değiştirebilirsin.
    Eğer modemin arayüzüne bağlanma şifresini unuttuysanız ve modemin varsayılan şifresi ile girilmiyorsa o zaman modemi resetlemeniz gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.