bu sistemi alalı en fazla 2 yıl oldu ve son zamanlarda bilgisayarı açtığım zaman kasanın egzoz fanlarının hem ledleri yanmamaya başladı hem de çalışırken belirli aralıklarla sanki elektriği kesiliyormuş gibi bir saniyeliğine durup geri dönmeye başlıyor. fakat bilgisayarı birkaç defa kapatıp açtığımda fln düzeliyor. önceden bu olduğunda hemen kapatıp açıyordum ve düzeliyordu şimdiyse birkaç defa kapa aç yapmam gerekiyor. sorunla ilgili videoyu burada paylaştım fanların sesi açarsanız fanların durduğunu anlayabilirsiniz (arkadaki ses için kusura bakmayın biraz zor duyuluyor): sistem de şu şekilde: GPU - XFX AMD radeon RX 6750 XT (3 fanlı) CPU - AMD ryzen 5 5600 16gb ram megamax 700W v2 power supply anakart - Asus prime B450M-K II kasa ve fanlar gamepower'ın ama modellerini bilmiyorum güç kaynağından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, bilgisayardaki tüm yazılımları güncelledim, kasanın arkasında bu fanların rgb adaptörü var hepsinin bağlı olduğu ona baktım bi temassızlık var mı diye öyle birşe de yok. geri kalanından da anlamıyorum oyüzden biri yardımcı olabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan_01 -- 25 Ağustos 2024; 12:51:24 > |
Bildirim