Bildirim
Bilgisayar 1 saat içerisinde kapanıyor ama fanlar çalışıyor... **** Çözüldü*****
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayarın yada ekranın bekleme konumuna geçiyor olmasın güç seçeneklerini falan kontrol et -
yok dostum hayır,
dedim ya bazen 10 dk bazen 1 saat. hatta format atmayı düşündüm, attımda.. xp kurulum esnasında da kendini kapattı.
ilk kurulum aşamasında kapattı, birde kurulumun bitmesine 12 dk kala kendini kapattı.. -
ekran kartında fazla ısınma yaşıyorsan oda olabilir bunu anlamak için onboardu deneyebilirsin ancak önce nihat arkadaşımızın dediğini yapsan ii olur -
omarx816
ekran kartında ısınma olabilir belki haklısın, farklı bir ekran kartı denedim aynı sorunu yaşadım..
nihat arkadaşımın dediği olay xp kurulum esnasında işe yaramaz biliyosun.. -
hdd bad sector olsa öyle olurmu acaba diye kendime sormuyorum deil başka hangi parçaları denedin RAM işlemci onları denedinmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarx816 -- 2 Eylül 2008; 0:05:13 > -
bu ne zamandır oluyor ve pc yi ne zaman aldınız sorun psu da da olabilir -
Ram, işlemci, ekran kartı, HDD denedim.
tek denemediğim anakart ile powersupply kaldı.. kasadan kaynaklı olabilir mi şase durumu felan !?
işlemci sıcaklığını kontrol etti ama gayet normal 40-45 derece civarlarında -
Powersupply kaldı son care ona bir ayar cek bakalım .... -
Evet problem Çözüldü..
problem powersupply de imiş.
en son aklıma gelen oydu.
neyseki sorun çözüldü.
Tşklr ilgilenenlere -
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
Evet problem Çözüldü..
problem powersupply de imiş.
en son aklıma gelen oydu.
neyseki sorun çözüldü.
Tşklr ilgilenenlere
http://forum.donanimhaber.com/m_26164818/tm.htm
Bende de benzer sorun var eğer devam ederse bende PSU'yu değiştirecem...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X