Şimdi Ara

bilgisayar 15 dakikada kapanıyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımınıza ihtiyacım var.. bilgisayarım 15 dakikada falan kapanıyor.. açılma süresi normal ..çok uzun değil..
    ama eskisi gibi öle hızlı açılmıooo.. kapanması delirtiiioo..Ne yapmam gerekioo ?? yardım ederseniz...

• setuptan load defaults yap işlemcinin fanını kontrol et
  • yardımınız için sağol ama nerden bulcam birazcık detay verirseniz belki bulurum ..
    çok sağolunn...
  • setup ayarlarıyla bir ilgisi yoktur islemcin cok ısınıyordur buna bakmak içinde speedfan diye bir program var onu indir orda gorursun sıcaklıgı zaten simgelerle belli oluyor cok ısınıp ısınmadıgı 10-15dk bak bakalım cok ısınıyor mu.
    bir de hiç bi işlem yapmadan bekle gene kapanıyor mu yoksa sen bisiler yapınca mı kapanıyor makina ?
  • eger direk bir güç kesilmesi yaşanıyorsa işlemcinin ısısı tehlike sınırındadaır...

bilgisayar açılıken "delete" tuşuna basıp bios a gir ve oradan işlemci ısını kontrol et...

30-40 arası seyrediyorsa sorun yoktur ama bu ısıların uzeri saglıklı değil...

eger makine reset atıyorsa virüs de olabilir...

eger mavi ekran hatası alıyorsan sorun ram de olabilir...

bir daha açıklayıcı olayarak sorununu yazarsan yardımcı olunacaktır
  • sistemin tam olarak yaza bilseydin daha iyi olurdu ama iki sorununun ola bilir power supley ve ya islemci fan kontrol edebilirsin
  • slm arkadaşlar soruyu ben mi yanlış anlıyorum yoksa sizmi?

arkadaş 15 dakka çalışınca kapanıyor yazmamışki

kapanırken 15 dakka geçtiğini yazmış

Allah Allah ben mi yalış görüyorum

çak formatı gitsin fazla uğraşma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuıncseyda -- 20 Mart 2007; 13:21:43 >
  • kusura bakmayın ..
    yanlış anlaşıldı galiba ama bilgisayarı kapat dedikten sonra 15 dakika buluoo kapanma süresi..
    bide öle ısınma falan olmuyor.. yardımlarınız için teşekkürler
  • Kör ile yatan sasi kalkar derler sizinkide oyle oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.