Bildirim
Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra internet kopması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
modeminin ethernet girişi yok mu? sadece usb çıkışlı modemler kaldımı yaw :) -
Aslında ethernet+usb varda modemde geçen pc'nin ethernet slotu bozuldu o yüzden usb ile bağlanıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Winchester -- 10 Nisan 2012; 9:41:31 > -
pc'ni restart etmeden ağ bağlantılarından internet bağlantınızı sağ tıklayarak devre dışı bırakıp sonra tekrar açarsanız belki bağlantınız gelebilir -
devre dışı bırakıp yeniden açınca bağlantı başarısız diyor -
Işıkları gıdıyomu yoksa gıdmıyomu (modemde -
O Zaman 3 ihtimal var.
1:Ethernet Kartın patlamıştır.
2:İşletim sisteminden kaynaklanıyordur.
3:Bu son ihtimalki Modemin bozulmuş olabilir.(Modem resetlenmiyorsa bunu silebiliriz.:) -
@Çağdaş hocam modemde ışıklar yanıyor modemde sorun yok galiba
@express-crazy usb den bağlanıyorum zaten :D modem resetleniyor bu arada..işletim sisteminden olsa gerek nasıl çözebiliriz bi fikriniz varmı ? -
modeminize usb üzerinden ulaşıyorsanız mutlaka usb sürücüsünü kurmuş olmalısınız sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin -
yaklaşık 1 saat önce kaldırıp yeniden kurdum şuan bir sorun yok inşallah böyle devam eder :D -
Hadi geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- mouse sol tık bazen basmıyor
- google silinen şifreleri geri getirme
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- to be filled by o.e.m
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- secure boot nasıl açılır
- video boyutu küçültme
- telefon ısınması neden olur
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X