Bildirim
Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra internet kopması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
modeminin ethernet girişi yok mu? sadece usb çıkışlı modemler kaldımı yaw :) -
Aslında ethernet+usb varda modemde geçen pc'nin ethernet slotu bozuldu o yüzden usb ile bağlanıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Winchester -- 10 Nisan 2012; 9:41:31 > -
pc'ni restart etmeden ağ bağlantılarından internet bağlantınızı sağ tıklayarak devre dışı bırakıp sonra tekrar açarsanız belki bağlantınız gelebilir -
devre dışı bırakıp yeniden açınca bağlantı başarısız diyor -
Işıkları gıdıyomu yoksa gıdmıyomu (modemde -
O Zaman 3 ihtimal var.
1:Ethernet Kartın patlamıştır.
2:İşletim sisteminden kaynaklanıyordur.
3:Bu son ihtimalki Modemin bozulmuş olabilir.(Modem resetlenmiyorsa bunu silebiliriz.:) -
@Çağdaş hocam modemde ışıklar yanıyor modemde sorun yok galiba
@express-crazy usb den bağlanıyorum zaten :D modem resetleniyor bu arada..işletim sisteminden olsa gerek nasıl çözebiliriz bi fikriniz varmı ? -
modeminize usb üzerinden ulaşıyorsanız mutlaka usb sürücüsünü kurmuş olmalısınız sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin -
yaklaşık 1 saat önce kaldırıp yeniden kurdum şuan bir sorun yok inşallah böyle devam eder :D -
Hadi geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X