Şimdi Ara

bilgisayar açılırken explorer 0x000007b hatası veriyor ve masa üstü gözükmüyor(siyah ekran) videovar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayarımda explorerframe bozuk yada okunamıyor hatası veriyordu Dll-filesden yeni explorerframe dll si indirdim şimdide bu hatayı veriyor dll den mi kaynaklanıyordur sizce sistemin 64 bit
    bir aralar siyah ekran gelmeden hemen önce mount blade warband oynarken yer kalmadı gibi bir hata geldi ben oynama devam edince bir hata daha geldi ama ismini hatırlamıyorum bilgisayarı resetledim ve explorerframe hatası ile karşılaştım.
    Bir şey daha sormak istiyorum bana önere bileceğiniz en iyi antivüs programını yazarmısınız.
    Ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur29 -- 15 Haziran 2013; 1:02:51 >

• açılırken bu hatayı alıyorum ve sonra siyah ekran açılıyor altta da şöyle bir yazı yazıyor: windows 7 yapı 7601 bu windows kopyası orjinal deyil.
     bilgisayar açılırken explorer 0x000007b hatası veriyor ve masa üstü gözükmüyor(siyah ekran) videovar
  • windows 7 yapı 7601 bu windows kopyası orjinal deyil

bu windowsun yakalandığına işarettir. format at!!!!
    kullandığın işletim sistemi orjinal lisanslı mı yoksa korsan mı?
  • büyük ihtimal koran bilgisayar toplama bilgisayar bakırcılar bilgisayardan aldım biligisayarı.
    bu hata neden çıkıyor olabilir(0x000007b)
  • o hatayı google da araştırırsan daha açıklayıcı çözümler bulursun.

bi format atsan iyi olur bilgisayarına... bilgisayarın sağında, solunda veya altında ürün anahtarı yazılı bi etiket var mı?
  • çok aradım ama işime yarıyacak pek bişey bulamadım
  • neden kimse görüşlerini yazmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lütfen bilgili kişiler konuya bir yorum yaza bilirmi çok çaresizim
  • Başka bır Format cd'si ile format atmayı dene eminimki sorun duzelicektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.