Şimdi Ara

Bilgisayar Açılırken Geç Açılıyor [ Windows 7 ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bilgisayar Açılıyor Ama Ekran Siyah Duruyor 30-60 Saniye Sonra Açılıyor Neden Olabilir Fikri Olan Varmı ?

• başlata tıkla çalıştır çubuğuna msconfig yaz ordan başlatma sekmesindeki başlangıçta çalışacak olan programlardan gereksiz olanların işaretini kaldır . Muhtemelen sorun düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forkboysf1 -- 18 Ağustos 2013; 9:54:07 >
  • Hocam önce bilgisayarında kullanmadığın gereksiz programları kaldır. Advanced System Care, CCleaner ve benzeri utility programlarıyla bilgisayarına bir bakım yap. forkboysf1 arkadaşın dediği gibi msconfig'ten (Sistem Yapılandırması) açılışta çalışan gereksiz programları devre dışı bırak. Ayrıca yine sistem yapılandırmasında önyükleme kısmında gelişmiş seçenekler var. Orada en üstte işlemci sayısına tik koy ve bilgisayarının açılışta kaç çekirdeği kullanması gerektiğini seç.
    Yardımcı olması için bir kaç fotoğrafta koyuyorum. Yalnız işletim sistemi Win8. Küçük farklılıklar olabilir.

Bilgisayar Açılırken Geç Açılıyor [ Windows 7 ] Bilgisayar Açılırken Geç Açılıyor [ Windows 7 ]

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceolin

Hocam önce bilgisayarında kullanmadığın gereksiz programları kaldır. Advanced System Care, CCleaner ve benzeri utility programlarıyla bilgisayarına bir bakım yap. forkboysf1 arkadaşın dediği gibi msconfig'ten (Sistem Yapılandırması) açılışta çalışan gereksiz programları devre dışı bırak. Ayrıca yine sistem yapılandırmasında önyükleme kısmında gelişmiş seçenekler var. Orada en üstte işlemci sayısına tik koy ve bilgisayarının açılışta kaç çekirdeği kullanması gerektiğini seç.
    Yardımcı olması için bir kaç fotoğrafta koyuyorum. Yalnız işletim sistemi Win8. Küçük farklılıklar olabilir.

Bilgisayar Açılırken Geç Açılıyor [ Windows 7 ] Bilgisayar Açılırken Geç Açılıyor [ Windows 7 ]

Sağol Kardeşim Denicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.