windows vista sistem çok güçlü Bilgisayar açılırken ilk çıkan ekran hani intel energy vsvsvsvs yazıyor orada donup kalıyor ve harddiskin ışığı yanıp duruyor hiç sönmüyor direk led yanıyor ve harddiskten hiç ses gelmiyor yükleme sesi vb.
hdd nin kablolarını çıkarttım xp cd si koydum orayı geçti xp kurmaya başladı bile ama hdd olmadığı için daha ileri gidemedi doğal olarak hdd yi bağlayınca gene aynı sorun
elektrikler gitti geldi böyle oldu lütfen yardımcı olurmusunuz
HDD Sata(İDE) kablolarını çıkar tak power kablosununu çıkarmanı takmanı parçaların arada stabil olarak çalışmaz bazen kafaları karışır... biraz kurcala düzelir
denedim olmuyor maaklesef:( çokkötü birdurumdayım
Harddisk hiçmi fonksiyonu yok? başka bilg. denedinmi?
o zmn çok önemli konu sakata gelmesinn yardım edelim beyler yardım
HDD problem olmuş olabilir. Başka bir bilgisayarda başka kablolarla dene bekli kablolarda da sorun olabilir...
Başka pc çalışırsa hdd sorun. Yok ama yine takılırsa hdd tamamını formatla. Yine takılırsa allah rahmet eylesiinn...
arkadaşlar kablolarda denedim bilgisayara vakum yaptık toz ney kalmadı içinde yeni kablolarda denedik yok başka bilgisayarda da çalışmadı omakineyide dondurdu şimdi bunun içindekibiglileri almazsam komutanım beni topa koyar rodosa doğru yollar ama alınmıyor hdd öldü sanırım ben de bittim demektir :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme