Şimdi Ara

Bilgisayar Açılırken Oluşan Tuhaf Görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaklaşık 6 yıldır sorunsuz kullandıgım bilgisayarımda sanıyorum ekran kartından kaynaklanan bir sıkıntı.
    Ne olduğuna dair bir fikri ve önerisi olan varsa sevinirim.

Görüntü Ektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: buzada_m

Beyler yaklaşık 6 yıldır sorunsuz kullandıgım bilgisayarımda sanıyorum ekran kartından kaynaklanan bir sıkıntı.

Görüntü Ektedir.

ekran kartından sanırım onboard ekran kartı varmı anakartınızda yada baska bir yerden ekran kartı bulup deneye bilirmisiniz
  • Hiç kasanın içinin tozunu aldın mı ekran kartı onboard değil ise yerinden bir çıkarıp temizlemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Beyler yaklaşık 6 yıldır sorunsuz kullandıgım bilgisayarımda sanıyorum ekran kartından kaynaklanan bir sıkıntı.

Görüntü Ektedir.

Ekran kartını çıkarıp tekrar takın yerine tam oturmamuş olabilir VGA girişine taktığınız kablonunda tam takıldığına emin olun..

Yine aynı sorun olursa.. Ekran kartı fırınlamayı deneyebilirsiniz (Yenisini almanızı öneriyorum)

Linkte anlatım var..

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm

• Yorumlar için teşekkürler, periyodik olarak temizliyorum kasayı ama, tekrar bir elden geçireyim.
    Videoya da bir göz atayım olmazsa.
  • quote:

Yorumlar için teşekkürler, periyodik olarak temizliyorum kasayı ama, tekrar bir elden geçireyim.
    Videoya da bir göz atayım olmazsa.

Tamam.
  • Ekran kartında sorunun hocam fana bak fan sorunlu olabilir yada tam hızında çalışmıyuordur fanınını temizle dene yoksa tam yerine slotuna tam yerleştirememişsindir yada oynamıstır slotundan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.