Bildirim
Bilgisayar Açılırken Oluşan Tuhaf Görüntü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: buzada_m
Beyler yaklaşık 6 yıldır sorunsuz kullandıgım bilgisayarımda sanıyorum ekran kartından kaynaklanan bir sıkıntı.
Ne olduğuna dair bir fikri ve önerisi olan varsa sevinirim.
Görüntü Ektedir.
ekran kartından sanırım onboard ekran kartı varmı anakartınızda yada baska bir yerden ekran kartı bulup deneye bilirmisiniz -
Hiç kasanın içinin tozunu aldın mı ekran kartı onboard değil ise yerinden bir çıkarıp temizlemenizi tavsiye ederim -
quote:
Beyler yaklaşık 6 yıldır sorunsuz kullandıgım bilgisayarımda sanıyorum ekran kartından kaynaklanan bir sıkıntı.
Ne olduğuna dair bir fikri ve önerisi olan varsa sevinirim.
Görüntü Ektedir.
Ekran kartını çıkarıp tekrar takın yerine tam oturmamuş olabilir VGA girişine taktığınız kablonunda tam takıldığına emin olun..
Yine aynı sorun olursa.. Ekran kartı fırınlamayı deneyebilirsiniz (Yenisini almanızı öneriyorum)
Linkte anlatım var..
http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm
-
Yorumlar için teşekkürler, periyodik olarak temizliyorum kasayı ama, tekrar bir elden geçireyim.
Videoya da bir göz atayım olmazsa. -
quote:
Yorumlar için teşekkürler, periyodik olarak temizliyorum kasayı ama, tekrar bir elden geçireyim.
Videoya da bir göz atayım olmazsa.
Tamam. -
Ekran kartında sorunun hocam fana bak fan sorunlu olabilir yada tam hızında çalışmıyuordur fanınını temizle dene yoksa tam yerine slotuna tam yerleştirememişsindir yada oynamıstır slotundan.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- cd deki videoyu bilgisayara aktarma
- modem açık ama wifi görmüyor
- mouse tekerleği çalışmıyor
- laptopa su döküldü ama çalışıyor
- suya düşen telefona ne yapılır
- telefon ısınması neden olur
- ekran kaydı alma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X