Şimdi Ara

Bilgisayar açılış ekranında direk uyku moduna giriyor, reset bile atılamıyorum ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım açılışta direk uyku moıduna giriyor, yani monitore goruntu gelmiyor, bazen biraz bekliyorum bios ekranı geliyor. Ve ayrıca bilgisayar dondugu zaman da "reset atmama izin vermiyor.
    Daha önce işlemci ısınmasındandır diye işlemci fanını temizledim ve termal macun sürmüştüm.Bir süre problem olmadı ama şimdi tekrar aynı sorunla karşı karşıyayım.Önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_g_bjk -- 21 Kasım 2011; 11:18:30 >

• Bilgisayarım açılışta DERKEN?
    Açma düğmesine bastığınızda hiç mi görüntü gelmiyor?Hiç görüntü gelmiyorsa donduğu kanısına nereden vardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Bilgisayarım açılışta DERKEN?
    Açma düğmesine bastığınızda hiç mi görüntü gelmiyor?Hiç görüntü gelmiyorsa donduğu kanısına nereden vardınız?

bios ekranı geliyormuş, ondan sonra donuyor galiba.
  • ben forumda sistem bileşenlerini sormaktan sıkıldım..dizüüstü mü masaüstü mü?bileşenler neleeeer? vs...
    bu konuda da bir tahminin var mı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Bilgisayarım açılışta DERKEN?

power'a bastıgımızda görüntü gelmiyor.donma işine gelince görüntü gelmeme olayı sürekli degil tabiki.masaüstü kullanıyorum...
  • Merhaba,

Yanlış anlamadıysam eğer, sistemi çalıştırdığınız zaman ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmiyor.

İlk olarak, RAM lerinizi kontrol edin. Tek parça RAM varsa, farklı slotlara takarak deneyin. Birden fazla RAM varsa, teker teker deneyin.

Bunları yapmanıza rağmen sorun çözüme kavuşmuyorsa,

Ekran kartınızı çıkartın ve anakart üzerinde on board ekran kartı mevcutsa o şekilde sistemi bağlayın. Eğer yoksa, farklı bir ekran kartı ile deneme yapın.

Umarım doğru anlamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Yanlış anlamadıysam eğer, sistemi çalıştırdığınız zaman ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmiyor.

İlk olarak, RAM lerinizi kontrol edin. Tek parça RAM varsa, farklı slotlara takarak deneyin. Birden fazla RAM varsa, teker teker deneyin.

Bunları yapmanıza rağmen sorun çözüme kavuşmuyorsa,

Ekran kartınızı çıkartın ve anakart üzerinde on board ekran kartı mevcutsa o şekilde sistemi bağlayın. Eğer yoksa, farklı bir ekran kartı ile deneme yapın.

Umarım doğru anlamışımdır.

Evet tam olarak öyle , HDMI Power Saving Mode yazıyor...
    RAM''leri taktım çıkardım sorun hallolmamıstı.Sorun tekrarlarsa dediğiniz gibi ekran kartını çıkartıp temizlemeyi deneyecegim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.