Şimdi Ara

Bilgisayar Açılışı Çok Yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptobumun harddiskini taşınabilir yapmıştım içinde win10 kuruluydu. Win7 masaüstü bilgisayarımı boottan bu harddisk ile başlattım usb ile bağlayarak. Başlangıç hata onarım vs gibi yazılar döndü yaklaşık 30 dakika sonra bilgisayar kapandı. Şimdi bottan masaüstü harddiskini seçip masaüstünün harddiskiyle açmaya çalışıyorum fakat açılış inanılmaz derecede yavaş. Başlangıçta anakart markasının ismi geldiğinde olsun biosa girerken biosta olsun resim resim geliyor görüntü. Şuan bilgisayar windows başlatılıyor ekranında fakat o renkli toplar inanılmaz donuyor. Harddiskin kablosunu cıkarıp tekrar taktım ama düzelmedi.

• Bios pilini çıkarıp taktım fakat düzelmedi
  • böyle olması gayet normal laptop ile masaüstü bileşenleri ayrı olduğu için uşuşmayacak ve açılmayak illa usbde açmak istiyorsan hdd usb ye takılıyken temiz format at ve o diske wiin 10 yeniden yükle ancak usb aktarım hızı yavaş olacağı için açılacaktır fakat yavaş olacaktır en sağlıklısı sata girişine bağlayıp çalıştırman
  • Temiz bir format at hiren boot ile low level format at bad sectorlerin bir kısmından kurtulmuş olursun kasa içi temizliği yap birde öyle dene hala devam ediyorsa bilgisayar açıldığı zaman işlemleri kontrol et performansda hard disk yüzde kaç kullanıyor ona bak hard disk arızasıda olabilir en çok karşılasılan problem hard disk arızasıdır tekrar geri dönüş yaparsın kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.