Şimdi Ara

Bilgisayar Açılıyor 15 sn sonra kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayar açılıyor bir zaman sonra kapanıyor işlemcinin termal macunu sildim az bişey kalmıştı elimdede termal macun olmadığından süremedim bu yapabilirimi birde anakartın power kablolarından sadece power takılı hdd led reset sw falan takmadım diyer herşey düzgün bunlardan olabilir diye düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: 45.Mert

Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayar açılıyor bir zaman sonra kapanıyor işlemcinin termal macunu sildim az bişey kalmıştı elimdede termal macun olmadığından süremedim bu yapabilirimi birde anakartın power kablolarından sadece power takılı hdd led reset sw falan takmadım diyer herşey düzgün bunlardan olabilir diye düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak isterim

ŞU AN TERMAL MACUN YOK DEĞİLMİ ONDANDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

quote:

Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayar açılıyor bir zaman sonra kapanıyor işlemcinin termal macunu sildim az bişey kalmıştı elimdede termal macun olmadığından süremedim bu yapabilirimi birde anakartın power kablolarından sadece power takılı hdd led reset sw falan takmadım diyer herşey düzgün bunlardan olabilir diye düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak isterim

Yok süremedim elimde o kadar az kalmışki yedekli giderdim ama kalmamış denemek için 3 4 liraya 1 tane alırım olursa 15 lik alırım bi tane :) yorumun için çok saol

• Termal macun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

quote:

Yok süremedim elimde o kadar az kalmışki yedekli giderdim ama kalmamış denemek için 3 4 liraya 1 tane alırım olursa 15 lik alırım bi tane :) yorumun için çok saol

YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA

• quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Termal macun

Teşekkürler yarın 1 adet macun alıp deniyicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.