Şimdi Ara

bilgisayar açılıyor fakat ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Öncelikle İyi forumlar benim sorunum şudurki metro 2033 oyununu yükledim ve oyun acılıyo ve hoparlörlerden sies geliyor ama ekran gelmiyor sanki hiç baglanmamıs gibi oluyordu bunu bir kaç kere denedim denedim denedim ve bilgisayar kapandı yani yanlıslıkla alrt f4 cekince kapadım ve acıldı acılalı ses geliyor açılırken windows yükleniyor sesleri geliyor ama windows yüklendikden sonra ekran görünmüyor aynı oyundaki gibi oluyor msn acılıyor sesleri geliyor herseyin sesi geliyor ekran kartımda sorun yok ramlerde oturmama gibi bir sıkıntı yok fanlar hersey yerli yerinde bilgisayardan azda olsa anlıyorum ekranda yeni(başka ekranda denendi) güvenli modda acılıncada acılıyor birde bir sorum olacak geri yükleme yapsam güvenli moddan sizce düzelirmi veya sizlerin bir önerisi varmıdır acaba acil cevaba ihtiyacım var.

sistem bilgileri
    ram 8 gb
    ekran kartı 1 gb 128 bit
    harddisk 1.5 tb
    işlemci 3.0 çift çekirden pentium core

bunlarda pc bilgileri bekliyorum arkadaşlar...

şimdiden teşekkürler

• ekran kartımda sorun yok demişsin ama bunu nasıl tespit ettin ? ..sankı varmış gibi duruyor .. ama madem emınsınız o zaman kartı cıkarın bıosu sıfırlayın kartı takın driverlarını tekrar kurun ..tabıkı guncel surumlerı .. duruma göre konuya yazın bakalım..
  • geçenlerde ekran kartını güncelledim benzer sorun oldu ses geliyor görüntü yok sonra eski sürüm driveri kurdum sorun kalmadı varsa eski sürüm dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknmrt1907

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle İyi forumlar benim sorunum şudurki metro 2033 oyununu yükledim ve oyun acılıyo ve hoparlörlerden sies geliyor ama ekran gelmiyor sanki hiç baglanmamıs gibi oluyordu bunu bir kaç kere denedim denedim denedim ve bilgisayar kapandı yani yanlıslıkla alrt f4 cekince kapadım ve acıldı acılalı ses geliyor açılırken windows yükleniyor sesleri geliyor ama windows yüklendikden sonra ekran görünmüyor aynı oyundaki gibi oluyor msn acılıyor sesleri geliyor herseyin sesi geliyor ekran kartımda sorun yok ramlerde oturmama gibi bir sıkıntı yok fanlar hersey yerli yerinde bilgisayardan azda olsa anlıyorum ekranda yeni(başka ekranda denendi) güvenli modda acılıncada acılıyor birde bir sorum olacak geri yükleme yapsam güvenli moddan sizce düzelirmi veya sizlerin bir önerisi varmıdır acaba acil cevaba ihtiyacım var.

sistem bilgileri
    ram 8 gb
    ekran kartı 1 gb 128 bit
    harddisk 1.5 tb

şimdiden teşekkürler

Bir kaç basit hata olabilir benimde başıma gelmişti:

1-Ekran parlaklığına bak(Bazı pclerde ekran parlaklığı 0'a inebiliyor)

2-Eğer üstteki deilse %99 sorunun ve çözümü burada =>

sorun: hoş geldiniz vs yazısından sonra ekran kararıyor masaüstü gelmiyor

::::::çözüm ::::::
    deneyeyerek görev yöneticisine yeni görev dedim ve explorer.exe yazdm masaüstü geldi sonra exlorer hatası diye aradım sorun çözüldü

Öncelikle Masa üstünü getireceksiniz. Ctrl + Alt + Deldiyorsunuz, Dosyadan Yeni görev Oluştura tıklayarak Explorer.exe yazıp Enter yapıyoruz, Masa Üstünüz gelir.Sonra Başlat Çalıştıra Gelip,Regedit yazıyorsunuz.HKEY_LOCAL_MACHİNE - SOFTWARE - MİCROSOFT - WİNDOWS NT - CURRENT VERSİON - WİNLOGONiçinde SHELLdizinine çift tıklayıp açın ve oraya Explorer.exe yazın kapatın. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.Başka bir probleminiz varsa yazın yardımcı olmaya çalışalım

Sorun çözülürse 1 teşekkür yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 8 Ağustos 2012; 10:33:35 >

• Ekran kartı gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha.srckmk

quote:

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle İyi forumlar benim sorunum şudurki metro 2033 oyununu yükledim ve oyun acılıyo ve hoparlörlerden sies geliyor ama ekran gelmiyor sanki hiç baglanmamıs gibi oluyordu bunu bir kaç kere denedim denedim denedim ve bilgisayar kapandı yani yanlıslıkla alrt f4 cekince kapadım ve acıldı acılalı ses geliyor açılırken windows yükleniyor sesleri geliyor ama windows yüklendikden sonra ekran görünmüyor aynı oyundaki gibi oluyor msn acılıyor sesleri geliyor herseyin sesi geliyor ekran kartımda sorun yok ramlerde oturmama gibi bir sıkıntı yok fanlar hersey yerli yerinde bilgisayardan azda olsa anlıyorum ekranda yeni(başka ekranda denendi) güvenli modda acılıncada acılıyor birde bir sorum olacak geri yükleme yapsam güvenli moddan sizce düzelirmi veya sizlerin bir önerisi varmıdır acaba acil cevaba ihtiyacım var.

sistem bilgileri
    ram 8 gb
    ekran kartı 1 gb 128 bit
    harddisk 1.5 tb

şimdiden teşekkürler

deneyeyerek görev yöneticisine yeni görev dedim ve explorer.exe yazdm masaüstü geldi sonra exlorer hatası diye aradım sorun çözüldü

Öncelikle Masa üstünü getireceksiniz. Ctrl + Alt + Deldiyorsunuz, Dosyadan Yeni görev Oluştura tıklayarak Explorer.exe yazıp Enter yapıyoruz, Masa Üstünüz gelir.Sonra Başlat Çalıştıra Gelip,Regedit yazıyorsunuz.HKEY_LOCAL_MACHİNE - SOFTWARE - MİCROSOFT - WİNDOWS NT - CURRENT VERSİON - WİNLOGONiçinde SHELLdizinine çift tıklayıp açın ve oraya Explorer.exe yazın kapatın. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.Başka bir probleminiz varsa yazın yardımcı olmaya çalışalım

merhaba uzun bir süre cevap veremedim evde yoktum kusura bakmayın. sorunu güvenli modda geri sararak çözdüm yinede teşekkürler bunalr aban ek bilgi olarka eklendi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Ekran kartı gitmiş

alakası yok bayım ekran kartını başka bilgisayarda denemiştim ve ekran kartı gitmiş olsaydı bu gibi şeyler olmazdı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ekran kartımda sorun yok demişsin ama bunu nasıl tespit ettin ? ..sankı varmış gibi duruyor .. ama madem emınsınız o zaman kartı cıkarın bıosu sıfırlayın kartı takın driverlarını tekrar kurun ..tabıkı guncel surumlerı .. duruma göre konuya yazın bakalım..

daha önce ekran kartı sorunu çok yaşadım bu yüzden bilgiliyim sorunum ekrandı oyun bilgisayarın ekran ayarlarını değiştirerek hz yükseltmiş böylece ekranın normal hz sini geçerek monitörün açılmamasını saglıyor veya mesela benim ekran 1600 lük bir ekran ama söylede yapmıs 2400 bu yüzden ekran kendini açamıyor çünki o kadar yüksek bir görüntüyü açamıyor :) hepinize yorumları için teşekkür ediyorum aşada belirttigim gibi windowsu geri sararak çözdüm(güvenli moddan) sorun yasayan arkadaslar deneyebilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: taha.srckmk

quote:

sistem bilgileri
    ram 8 gb
    ekran kartı 1 gb 128 bit
    harddisk 1.5 tb

şimdiden teşekkürler

bu dediklerinizi başka bi sitede görmüştüm denemiştim ancak düzelmedi sizin yazınızı görünce bidaha denedim ancak halen explorer.exe gelmiyor. windows xp home edition

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.