eğer güç kaynagı kapalıysa ve ilk kez güç kaynagını açıp power tuşuna bastıgımda pc sorunsuz açılıyor
güç kaynagı açıkken bilgisayarı kapat yaptıgımda sonra tekrar açtıgımda bilgisayar monitöre görüntü veremiyor 50-60 sn sonra kendi kendine 2.kez çalışıp görüntü veriyor monitöre. Bu sorunu nasıl çözebilirm ??
yeniden başlatmalarda sorun yok
pc yeni bu arada toplayalı 6-7 gün oldu
Windows+R tuşlarına basıp çalıştıra Shutdown -s -t 5 yazdığında bilgisayar kapanıyor mu? Raid sürücülerini düzgün yüklemediğimde bi de windows bozulduğunda böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Komutla kapatınca düzgün kapanıyordu bilgisayar
Extreme37
kullanıcısına yanıt
aynen hocam dediginiz gibi kapattıktan sonra görüntüyü ilk seferde veriyor psu kapatıp açmama gerek kalmıyor ama bunun kesin çözümü yokmu ??
nightawolf7
kullanıcısına yanıt
Raid varsa sürücüleri kontrol edip windowsu başka bir flash bellekten kurun hocam. Böyle yapınca düzelmişti sorunum. Öbür türlü uykuya da düzgün girmiyordu, masaüstündeki kısayol tuşu ile kapatıyordum bilgisayarı
Denetim Masası/Donanım Ses/Güç Seçenekleri/Güç düğmesinin yapacaklarını seçinden Hızlı başlatmayı aç tikini kaldırınca sorun düzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme