Şimdi Ara

bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı açtığım zaman anakarttan 2 bip sesi alıyorum sürekli.bütün parçaları söküp sadece anakartı bağladım power sullply değiştirdim ama hala aynı sesi alıyorum ve ekranda gelmiyor işlemciye dokunduğumda is herhangi bir sıcaklık yok bunun nedeni ne olabilir acaba _?

• anakart modeli msı 740gm-p25
  • Bios bilgisi ve sesin niteliği hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Mesela Ami bios 2 kısa ya da 2 uzun bip şeklinde. Yanlış hatırlamıyorsam 2 Kısa bip ram, 2 uzun ekran kartı hatasıydı sanırım. Ramleri ve grafik kartını sök ve yerine anakartı zorlamadan iyice oturtmayı dene ve tekrar çalıştır bakalım düzelecek mi?
  • 3 uzun bip sesi veriyor sürekli ve açılmıyor bilgisayar
  • Grafik kartının harici güç konnektörü var mı? Varsa kablosunu taktın mı? Olmadı ramleri ve grafik kartını tekrar çıkarıp tak. En olmadı biosu sıfırla ya da pilini çıkar 5 dk. beklet anakartı. Elinde varsa faklı bir power ile dene. Yine sonuç alamazsan teknik servis yolu görünüyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorpc -- 10 Ocak 2013; 12:10:27 >
  • şu an sadece anakart takılı farklı bir işlemci taktım ses gelmedi şimdi. üzerinde ekran kartı faln yok şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    9 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r@mii

bilgisayarı açtığım zaman anakarttan 2 bip sesi alıyorum sürekli.bütün parçaları söküp sadece anakartı bağladım power sullply değiştirdim ama hala aynı sesi alıyorum ve ekranda gelmiyor işlemciye dokunduğumda is herhangi bir sıcaklık yok bunun nedeni ne olabilir acaba _?

3 bip sesi çıktığında ramler hata veriyor diye biliyorum.Ramleri ve slotları tek tek denermisin bi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim ama hala aynı yapacak bişey yok anakartı garantiye göndericem :) yardımlarınız için teşekkür ederim yinede.
  • zaten bi cok seyi denemissiniz..

mantikli olmus garantiye gondermeniz...

gecmis olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.