Bilgisayar girisi olmayan (VGA ya da DVI) ama HDMI girisi olan bir plazmaya ara ceviriciler ile (VGA --->DVI--->HDMI ) baglantı yapılabilir mi? Denemiş ya da yapmıs olan varsa , bilgi verirse cok sevinirim. syg
kimse bilmiyor mu ya
baglanti konularinda eros33 'e danisabilirsin.
yalniz yabanci bir sitede vga - hdmi baglanti icin mumkun olmadigini soyluyor. ama 2005'in 8. ayindaki yazismalari. vga-hdmi diye aratirsan birseyler cikacaktir. ama tr'de de boyle bir kablo yok galiba... tv'de s-video varmi ?
Bazı DVI lı ekran kartlarının yanında DVI>VGA adptörü verirler, bende var bi tane ve 2. monitörümü DVI dan VGA ya çevirerek aldım........., piyasada VGA>DVI adaptörleri var ve olur derim, ama sinyal analoga döneceği için faydası olurmu bilmem.......... selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: shamu
baglanti konularinda eros33 'e danisabilirsin.
yalniz yabanci bir sitede vga - hdmi baglanti icin mumkun olmadigini soyluyor. ama 2005'in 8. ayindaki yazismalari. vga-hdmi diye aratirsan birseyler cikacaktir. ama tr'de de boyle bir kablo yok galiba... tv'de s-video varmi ?
Perpa'dan aldim DVI-HDMI ceviricisi orda var. Henuz deneyemedim ama en kısa zamanda deneyip bilgi verecegim syg
umarim problemin cozulur benim okudugum forum 2005 ^te yazilmisti zaten ... teknolojiye bak abi 1 senede nereden nereye gelmis
sayın torq
denemenizin sonuçlarını paylaşırsananız sevinirim saygılarımla(benimde sorunum bu bilgisyardan plazmaya bağlantı)
Dostum, Acikcasi bir kere denedim ve basarılı olmadı. Tv nin secim ayarlarını dogru yaptıgıma eminim sonuc olarak plazmamın vga tarzında bir girisi yok sadece hdmi girisi ve standart s video tarzında girisleri mevcut mediabox'ın hdmi girisinden giris yapıp tv den hdmi girisini secmeme ragmen goruntu alamadım :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme