evet arkadaşlar sorun bu... bilgisayar c: 'den değilde d:'den açılabilir mi? biosdan falan ayarlayabilir miyiz?
Evet Açılabilir Bildiğimiz Gibi Format Attıgımızda Birttigimiz Disk üzerine windows kuruldugu icin d den de sistem aclabilir ama bunun için tekrar windows yüklemen gerek XP KULLANIYORSAN SİSTEM CD TAK SİSTEMİN ÜZENİ SİSTEM KUR C: diskimizde DE SİSTEM OLDUGU İCİN sistem D YE KURULUCAKTIR ve sonra sistemi kurduktan sonra XP CD Gene tak C: Diskini Bicimlendir SİSTEMİN ARTIK D: diskinden Calısacaktır
Saygılar Kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: Asi_MoLFeuS
Evet Açılabilir Bildiğimiz Gibi Format Attıgımızda Birttigimiz Disk üzerine windows kuruldugu icin d den de sistem aclabilir ama bunun için tekrar windows yüklemen gerek XP KULLANIYORSAN SİSTEM CD TAK SİSTEMİN ÜZENİ SİSTEM KUR C: diskimizde DE SİSTEM OLDUGU İCİN sistem D YE KURULUCAKTIR ve sonra sistemi kurduktan sonra XP CD Gene tak C: Diskini Bicimlendir SİSTEMİN ARTIK D: diskinden Calısacaktır
Saygılar Kardeş
bunada gerek yok fdiskte etkin bölümü c yerine d yap tabiki partisyonlar fat32 yse bilgisayar açıldıgında d:/ görünür.
tabiki d:/ ye sistem şart:D
iki işletim sistemi kurarsan paralel olarak isteresen diskini d den başlatırsın.... veya iki harddisk varsa bunu biostan boot sırasını değiştirerek yapabilirsin...
Tek işletim sistemi ve NTFS altında bilgisayara D: sürücüsünden başlatılabilri mi? Yani D:'yi nasıl etkin hale getiririz NTFS altında?
Ya kısa ve öz İŞLETİM SİSTEMİNİ nereye kurar isen ordan açar