Şimdi Ara

bilgisayar c değilde d'den açılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sorun bu... bilgisayar c: 'den değilde d:'den açılabilir mi? biosdan falan ayarlayabilir miyiz?

• Evet Açılabilir Bildiğimiz Gibi Format Attıgımızda Birttigimiz Disk üzerine windows kuruldugu icin d den de sistem aclabilir ama bunun için tekrar windows yüklemen gerek XP KULLANIYORSAN SİSTEM CD TAK SİSTEMİN ÜZENİ SİSTEM KUR C: diskimizde DE SİSTEM OLDUGU İCİN sistem D YE KURULUCAKTIR ve sonra sistemi kurduktan sonra XP CD Gene tak C: Diskini Bicimlendir SİSTEMİN ARTIK D: diskinden Calısacaktır

Saygılar Kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asi_MoLFeuS

Evet Açılabilir Bildiğimiz Gibi Format Attıgımızda Birttigimiz Disk üzerine windows kuruldugu icin d den de sistem aclabilir ama bunun için tekrar windows yüklemen gerek XP KULLANIYORSAN SİSTEM CD TAK SİSTEMİN ÜZENİ SİSTEM KUR C: diskimizde DE SİSTEM OLDUGU İCİN sistem D YE KURULUCAKTIR ve sonra sistemi kurduktan sonra XP CD Gene tak C: Diskini Bicimlendir SİSTEMİN ARTIK D: diskinden Calısacaktır

Saygılar Kardeş

bunada gerek yok fdiskte etkin bölümü c yerine d yap tabiki partisyonlar fat32 yse bilgisayar açıldıgında d:/ görünür.

tabiki d:/ ye sistem şart:D
  • iki işletim sistemi kurarsan paralel olarak isteresen diskini d den başlatırsın.... veya iki harddisk varsa bunu biostan boot sırasını değiştirerek yapabilirsin...
  • Tek işletim sistemi ve NTFS altında bilgisayara D: sürücüsünden başlatılabilri mi? Yani D:'yi nasıl etkin hale getiririz NTFS altında?
  • Ya kısa ve öz İŞLETİM SİSTEMİNİ nereye kurar isen ordan açar
  • fdisk'e nasıl girebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordonat

fdisk'e nasıl girebilirim?

FDISK'i çalıştırabilmen için WIN98 sistem disketi gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Ya kısa ve öz İŞLETİM SİSTEMİNİ nereye kurar isen ordan açar

çok alakadar olmuş cevap :D:D

c:\ etkin bölümse d:\ de sistem varsa d:\ mi açılır puhahaha hiç gülecegim yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaokur1984

quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Ya kısa ve öz İŞLETİM SİSTEMİNİ nereye kurar isen ordan açar

çok alakadar olmuş cevap :D:D

c:\ etkin bölümse d:\ de sistem varsa d:\ mi açılır puhahaha hiç gülecegim yoktu

eğer xp yi d: ye kurarsan ve tüm diske format atarsan d: etkin bölüm olacaktır ve arkadaşımız doğru cevap vermiştir bence sen kendine gül

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.