Şimdi Ara

Bilgisayar çok sesli, ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok acemice ve belki biraz araştırmasız bir soru oldu ama..
    gecenin bu saatinde bu ses beni iyice rahatsız etmişken birden sizlere sormak aklıma geldi..
    Ses sorunu için ne yapmalıyım ??
    teşekkür ederim şimdiden..

• ses nerden geliyo işlemci fanı mı ekran kartı fanı mı kasa fanı mı:))bende de aynı srun var ama hala çözemedim en sonunda işlemcinin fanını değiştirdim ama bu kez de ısısı çok fazla olunca eski fanı takmak zorunda kaldım..fanı bi temizle istersen tozları filan belki biraz azalır..
  • Abi simdi kasani ac. Ozellikle gece sessiz bi zamanda yap bunu... (cevre sessizken)

En cok ses ciktigi anda ac kasanin yan kapagini... Teker teker butun fanlari elinle durdur (fanin ortasindaki gobege bastirarark durdur)
    Hangi fandan cok ses geliyosa soyle bize. CPU ise komple yeni bi cpu sogutucu alirsin. VGA ise yine aynen oyle. NB veya SB ise onune bi tane fan takabilirsin...

Kasa fanlari ise uygun boyutta olanlari ile degistirirsin...

Simdi benim kasadan bayaa ses geliyo... Guzel bi fan kontrol alicam. Butun fanlarin devirlerini yariya indiricem... Vga fanini da degistiricem...
  • anlamanın daha kolay bi yanı yok mu ??
    zaten yurtta kalıyorum, tornavida falan arandım bulamadım..
    ama zaten ben de bi ara öyle bişey yapıcaktım..
    bir de hazır konu açılmışken, bilgisayarda toplam kaç fan bulunabilir ?
    genelde hangisi fazla ses çıkarır ?
  • he he dostum tornavidasız bu işlem olmaz açman lazım kasayı bence kasa fanından yapıyodur eger onceden sessiz sonradan gurultu artıysa cpu fanı çok tozlu olabilir bakman lazım hepsine hangisinden ses geliyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer35 -- 17 Ekim 2007; 2:27:38 >
  • bu konu daha önce sık sık tartışıldı forumda, lütfen biraz arama kullanalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.