Şimdi Ara

Bilgisayar daha biostayken kendini yeniliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar daha açıklmadan bıostayken sürekli kendini yenden başlatıyor ve bilgisayar bir türlü açılmıyor.

Bunun nedeni ne olabilir? İlla format mı gerekir? Format atmadan nasıl halledebiliriz ?

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekayaalti54 -- 7 Kasım 2013; 11:27:18 >

• Aynısı gecenlerde benim de başıma geldi.Bios a girdiğinde boot yapabiliyorsan formatla. Yok çok durmana izin vermiyorsa bios çökmüş.Pil çıkar tak falan derler de o işi ben yaptım pek bir faydası olmadı.En iyisi servise götürmek az bir ücretle biosu sıfırlarlar.
  • Ladwys kullanıcısına yanıt
    Pil çıkarıp takmayı bende çok denedim ama işe yaramadı dediğin gibi. Format atmayı ne yalan söyliyim beceremem. Hayatımda 1 kere okulda atmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekayaalti54

Pil çıkarıp takmayı bende çok denedim ama işe yaramadı dediğin gibi. Format atmayı ne yalan söyliyim beceremem. Hayatımda 1 kere okulda atmıştım.

Zaten biostan boot yapamıyorsan attırmaz format ki dediğin gibi resetliyorsa dediğim gibi biosu uçmuş anakartın bir teknik servise götür.Biosu sıfırlayıp verirler tabi cok eski bir kart değilse
    Anakart eski değil yeni de başka bir yolu yok galiba servise verecem artık
  • Bencede hiç uğraşmayın servise götürün biosu formatlasınlar en sağlıklısı.
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.