Şimdi Ara

bilgisayar değil kağnı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıktada söylediğim gibi bilgisayar değil kağnı windows wp var.ve bilgisayarım öyle yavaşladıki nedenini bilmiyorum.bellekte yer olduğu halde o kadar yavaşki proğramları açmada zorlanıyor bunun nedeni ne olabilir.

• sistem özelliklerini yazarsan daha çok yardım edebiliriz

aklıma ilk gelen şey makine çöplüğe dönmüştür olur ama hdd de yer var diyorsun

• arkadaş haklı
    sisteminin ne olduğunu yaz bencede
    ,,benimde arkadaşımda var xp işletim sistemi ama celeron 650 makinaya kurulmuş ve 128 rem e tabiiki bir hayli kasılıyor makina

ama yok benim sistemim iyi ona rağmen yavaş diyorsan o zaman düşünülür bir şeyler elbette
  • slm
    tam anlamam yalnız
    pentium 4 cpu 3.00 GHz
    2,00GB RAM

VİRÜS vardır diye virüs taratayım dedim ancak o kadar yavaş ki abartısız 20 dk da %1 lik alan tarayabildi.
  • Makine çok yavaş ise ama kastedilen yavaşlık açılış 20dk falan sürüyosa ilk aklıma gelen cache bellek yada ram artık ömrünü bitirmiş olmasıdır.Tabi virüs de aynı olayı yapar kesin çözüm aslen karşı olmam ramen format atmaktır ne kadar sistem temizle programları işe yarasada vakit alıyor.Format daha kısa ve sorunsuzudr..
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuyuz

slm
    tam anlamam yalnız
    pentium 4 cpu 3.00 GHz
    2,00GB RAM
    VİRÜS vardır diye virüs taratayım dedim ancak o kadar yavaş ki abartısız 20 dk da %1 lik alan tarayabildi.

Bu sistem yavaşsa kesin bi vürüs trojan vb bişi bulsşmıştır yada
    iki program çakışması vardır
    Geçen başıma geldi hiç bişi yapamıyordum format atmak zorunda kaldım
    Kaspersky+mc afee yükledim dondu pc böle bişide olabilir.
    Taratamıyorsan ki çok yavaş diyorsun...hiç düşünme bi format at acelesinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.