Şimdi Ara

bilgisayar ekranındaki çizgiler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarım açıkken bir anda reset attı kendi kendine ve açıldığında aşağıdaki videoya benzer bir ekranla karşılaştım ayrıca ekran çözünürlüğü 800*600 olmuştu ve sabitti değiştirilmiyordu. Sizce problem ne olabilir halledilebilir bir şey midir?

bilgisayarımın özellikleri şu şekilde

AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 

Asus B450M-Dragon 3466MHz (OC) DDR4 AM4 mATX 

Inno3D GeForce GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit 

Crucial Ballistix 8GB 3200MHz DDR4 CL16 × 2

Netac N535S 480 GB 560/520 MBs 2.5" SATA 

Corsair VS550 550Watt 80+ 

tarık Demirciyoutube
    Sorunu gidermek için teknik servise götürüp nasıl çözegini , çözebileceği birşeymi onu öğrenip burda paylaşacağım takipte kalın
    https://www.youtube.com/watch?v=T5FHYwYMHjA

• ekran kartını söküp resim eklersen ve o söylediğin yağ gibi şey neredeydi işaretliyebilir misin

• Belirtmeyi unutmuşum video bana ait değil bendeki probleme benzer bulduğum bı video. Ekran kartında hiç birşey yok bende çıkarıp tekrar taktım PC yi formatladım ama sorun hala devam ediyor.

• ekran kartında statik birikmiş gibi görünüyor ekran kartını sök ve soketin pinlerinine parmaklarınla sürerek statiği kendine çekmeye çalış bir dene

• bana soğuk lehim gibi geldi garantiye gönder bence.

• Bugün garantiye bıraktım bilgisayarı bakalım gelişme olursa buradan güncelleme yaparım.
  • Aynı sorundan ekran kartımı kaybettim büyük ihtimalle reballing yapılması gerekecek eğer vram sıkıntısı değilse. Çözümü için çok ümitlenmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.