Şimdi Ara

BİLGİSAYAR FİYATLARI DÜŞER Mİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
9.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birader dediğin sistem düşük seviye artı ikinci el ,kimse hayrına satış yapmıyor piyasa neyse o
  • Bu kafalar sürdükçe böyle devam eder. Arada olacağı tek şey de iniş ve çıkışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

birader dediğin sistem düşük seviye artı ikinci el ,kimse hayrına satış yapmıyor piyasa neyse o
    satıcı sizsiniz sanırım sıfır dizip kullanıp daha pahalıya satmakta bir sektör tabi
    eğer siz değil iseniz herhangi bir siteye girip hiç kampanyasız 3600 ve 5700 xt kasa alabilirsiniz bu fiyata
  • sadece cpu ve kart 5000 tl tutuyor gerisi ?! toplamak ,sorunsuz çalışır duruma getirmek ,bu kura ve biten stoklara göre fiyat iyi bence
  • Şu an 3xxx serisi kartlar çıkmış olsa hiç 1 gün bile beklemeden siparişi verirdim, eskidikçe fiyatı artar bu ülkede her şeyin.
  • Çok zor aksine artmaya devam eder ülkede artık hiç birşeyin eskisi gibi olması mümkün değil bir mucize gerçekleşmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Şu an 3xxx serisi kartlar çıkmış olsa hiç 1 gün bile beklemeden siparişi verirdim, eskidikçe fiyatı artar bu ülkede her şeyin.
    test
    Hani bloklamıştın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 28 Nisan 2020; 20:28:42 >
  • dahada artıcak extra 5milyon işsiz olduğunda görüceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Nisan 2020; 21:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yaklaşık 150 200 sene doların değeri düşmeye başlar
  • hayatta iyi şeyler olmaz -LP
  • Başlığı görünce ben

• Babam bankacı bilir bu işleri sordum. Bu gidişle 8 olur, sen al alabiliyorsan çok çok 6.8e düşer dedi. IMF'ye gitmezlerse hep yukarı IMF den para almadan imkanı yok düşmez dedi.

Kasayı Almanya amazondan aldım ben, Lian-Li O11DX. Tavisye ederim. Almanya'dan alın. Burada 2.3k idi bana toplam 1k'dan ucuza geldi.
  • kasımda indirimde bilgisayar topladım monitör dahil 8402 tl
    bugün aynı parçaları hesapladım toplam 11949 tl
  • ucuzlamayı beklersen gelecekte oynayacağın tek şey torunlarınla oynamak olur

hep yazarım , daha öncede yazdım. Paranız varsa ya da alma gücünüz varsa , o gün hiç çekinmeden gidin satın alın. göreceksiniz 1 hafta , 1 ay sonra iyi ki almışım diyeceksiniz. çünki sürekli zam geliyor.
  • Basligi okiyunca gece gece gulumsettin beni hocam bu ulkede kolay kolay hic bisey in fiyatindusmez hele teknolojik aletlerin tamami yurt disi doviz den dolayi hic dusmez arti devamli artan vergiler

• 20 gün önce 7.000 tl ye sistem topladım az önce tekrar siteleri gezerek bi hesap çıkardım şuan en düşük 8.700 tl ye toplayabiliyorum yani 20 günde 7 binlik bi sistem 1.700 TL zamlandı şaka gibi dolardan daha çok değerleniyor şuan 2. el olarak satsam gene karda olucam.Altı üstü 20 günde bu fiyat artışı şaka gibi zor günler bekliyor bizi diyebilirim imkanınız varsa alın çünki daha beter olucak gibi 899 liraya 20 gün önce aldığım psu şuan en ucuz en dandik sitede 1143 TL ( edit : 1193 TL oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 29 Nisan 2020; 3:57:35 >
  • Bazıları karantina falan demiş gece gece güldürdüler. Ülkede üretim yok. Dolar v.s. hiçbir zaman değer kaybetmeyecektir. Alacağın bir şey varsa imkanında varsa al.

Dolar düşmez. Elektronik ürünler ithal geliyor mecbur dolara bağlı. Dolardan sonra ÖTV'ye bağlı. Devlet bu kadar para yardımı yaptı vatandaşa, bu paralar geri alınacak bir şekilde. Dolayısıyla vergi indirimi vs de olmayacak. Sonuç olarak hiçbir zaman sen veya senin torunun hatta onun torununun torunu bile uygun fiyatlı teknoloji ürünü alamayacak.
  • Ağlayarak güldüm bu soruna kardeşim aaah aah :(
  • Paran varsa şimdi al cunku her yıl vergi + döviz yuzunden fıyatlar yukselıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.