Şimdi Ara

BİLGİSAYAR FİYATLARI DÜŞER Mİ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
9.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar fiyatları düşmez, artarak devam eder. Çünkü şuan parça alsalar bu kurdan alacaklar ve altına indirmezler.

1 dolar ile 1 tl eşit olsa bile bilgisayar fiyatları en az 6-12 ay içerisinde düşük seviyelere gelebilir, çünkü adamlar yüksek kurdan aldıkları yüksek maliyetli parçaları ellerinden çıkarması lazım, hiç bir işletme zararına satış yapmaz.

Düşmesi için hükümetin vergi indirimi vs. yapması lazım, bu durumda mümkün değil. Oyun konsollarının vergisi bile %50'ye çıkarıldı. Eski fiyattan aldıkları ürünleri yerine koyabilmek için zamlı fiyattan satıyorlar.

Şimdi satıcıları suçlayacaklar, ama durum böyle. Adam sattığı malı geri yerine koyması lazım.
  • 10'u görebiliriz ona göre hızlı alın para varsa
    yeteri kadar paranız yoksada dôvize çevirin öyle beklesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ' BİLGİSAYAR FİYATLARI DÜŞER Mİ ? '
    bu soruyu sorman hata.düşer diyip yalandan sağ sıvaz mı yapalım
  • Valla ben dolar 3.8 olduğundan beri bekliyorum hocam isterseniz bekleyin biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 29 Nisan 2020; 13:39:47 >
  • Bu ülkede daha önce ucuzlayan bir şey görmedim. En çok olacağı sabit fiyatta kalmasıdır.
  • Bir mucize olsa ve dolar 6 tlye düşse bile bilgisayar fiyatları düşmez. Daha doğrusu bu ülkede ithal hiçbir şeyin fiyatı düşmez. Parası olan alsın.

• 7 tl iken nalcaksan al yakında 10tl
  • Eldeki 1060ı satıp 2060 alayım diyordum 15 günde 600 700 lira arası koymuş üstüne...

Neyseki sistemi ucuza dizdik ekran kartı beklesede olur

• O değil de 1 araba için 3 araba parası veren tek ülkeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat'ta 150 TL'ye aldığım kadın terliğinin fiyatı şimdi 400 TL olmuş.
  • Karantina kalkip ekonomi donmeye basliyinca hukumet vergilere abanacak yeni zamlar gelicek o zaman bu gunleride mumla ararsiniz.
    Bunlar kotu gunler , daha kotu gunler asil virus bittikten sonra baslicak.

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    benden bahsetmişsiniz taa 3.5ken diyordum şimdi alınmaz daha ne kadar yukselebilirki böyle diye diye 7 oldu .
    Bizim hayaller suya düştü

• Reyis istifa etmezse böyle devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ulkede insan ve emegin disinda hic bi seyin fiyati dusmez.

• satın aldım arkadaşlar . O kadar düşmez dediniz
  • 6 Taksitle 5136 ya aldım hocam Gtx1660Superli ve anakartı güzel K serisi. İşlemcisi 2600. +Ram ile 5469 a geldi(2x8gb) Çok memnunum. Orta seviye gayet iyi bir sistem. Sağlam yeni oyunları bile +60Fps te Ultrada çalıştırıyor.

şuan başka sitelerde 6000 e yakın ama vatanda daha uygun ve güvenilir. Şuan benim pc kalkmış ama stoktayken 100 tl civarı artmıştı sonra 400 tl arttı ama o stokta yok diye. İtopya incehesap gibi sitelerde benzer sistemi toplamak 6K ya bedel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drsteteskop -- 11 Mayıs 2020; 2:36:25 >
  • Yukariya doğru düşer.;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.