Şimdi Ara

Bilgisayar Harddiski görmüyor. Acil yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başıma gelen olayı anlatayım. çalışır vaziyetteyken sony notebook'um yere düştü. ilk gün hiçbirşey yoktu. ertesi gün açılış ekranında intel rapid storage menüsüne yönlendiren uyarıdan sonra ekran siyaha dönüyor. windows ikonu görünmüyor. arkadaşlar harddiskte sorun olabileceğini söylediler. bende başka bir bilgisayarda denedim. bilgisayar hdd yi görmüyor fakat bilgisayar driver yüklemesi yapıyor. sonrasında aygıt yöneticisinde initio default controller görünüyor. R-studio ve disk tester gibi yazılımlar kullandım. fakat onlarda hdd yi görmedi. hdd deki veriler benim için önemli çocuğun fotolar vardı. arkadaşlar profesyonel birilerine ver diyorlar. tavsiyelerinizi alabilir miyim?

• profesyonel birilerine verin.
  • Sanırım en mantıklı hareket profesyonel birine vermek olacak. Sadece merak ediyorum Hdd 'ye zarar vermeden evde yapabileceğim başka herhangi bir yöntem var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-studio görmediğine göre bildik yöntemlerle diske ulaşamayacaksınız demektir. Bu da disk sökülmesi ve profesyonel bir yöntemle bilgilerin kurtarılması demektir. Ancak bu işler için firmalar ciddi paralar istiyorlar aklınızda olsun.

Saygılar...
    www.indirimkenti.com
  • Mecburen verecez artik. Dediginiz gibi İstedikleri fiyatlar biraz fazla sanirim. Bunun bir piyasasi var mi. Kurtarilan veri miktari mi onemli yoksa zorlugu mu. Yani fiyat neye gore belirleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verinin fazlaligi onemli. Boyut arttikca fiyat artiyor. Bunu ureticinin kendiside yapiyor. birde onlara da sorabilirsiniz ingilizceniz varsa.
  • Teşekkür ederim cevaplar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.