Şimdi Ara

Bilgisayar hızlandırmam lazım bilgilendirme istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı hızlandırmak istiyorum anakart bakcağım fakat pek anlamam bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var... Yanlız anakartın benim ekran kartına ve ramime uyması lazım iyi bir anakart önerirseniz sevinirim...

Bilgisayar hakkında bilgi:

1-Mainboard

Motherboard:
    Manu facturer : BIOSTAR Group
    Model : P4M900-M7 FE Ver:1.0
    Chipset : VIA P4M900/CN896/V896/PT890 Rev. 00

Graphic Interface:
    Version : PCI-Express
    Link Width : x16 Max. Supported : x16

2-CPU

Processor:
    Name : Intel Pentium E5200
    Specification : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50 GHz

3-RAM
    Type : DDR2
    Size : 3GBytes

4-Ekran Kartı
    Name : ATI Radeon HD 4650

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMxys -- 24 Haziran 2015; 0:37:18 >

• Hızlandırmaktan kastın ne açılış kapanışı dosya transfer hızı filan mı ? Yoksa oyun performansı falan mı ?
    Ayrıca anakartın performansa direk bir etkisi yok neden anakartı değiştiriyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hizlandiricaz seni bilgisayari, anakart alacaz da ekran kartin ve ramin özelliklerini yaz önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bir elinde ne var ne yok düzgünce marka model yaz biz kahinmiyiz elinde ne var bilelim sonra bütçe yaz.
  • Asil arzum oyun performansi
    Ama gercekten ilk defa sizden duydum ben ya acilisi falan hizlandirmak icin ne tur donanim kullaniyoruz ?

• Bilgisayar donanimi birazdan screen shoot ile gosteririm siz de bilgilendirirsiniz .
    Ekran kartimi ivir ziviri gecen sene degistirdim .

Bu sene de amacim islemci degistirmekti ancak anakarta uyumlu en ideal islemcilerden biri takili
    Ancak benim istedigim i3 i5 tarzi

• Açılış vs. İçin ssd denilen (harddiskin hızlısı gibi düşün) parçayı alırsın işletim sistemini vs ona kurarsın herşeyin açılıp kapanması yükşenmesi hızlanır ama oyun performansı değişmez (fps değişmez).

Oyun performansı içinde ekran kartı alman lazım onun içinde sistemini öğrenmeliyiz.(cpu z programı ile bakabilirsin)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikleri ilk yoruma ekledm@hazard98 @Nerd Miner@ deatless22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMxys -- 24 Haziran 2015; 0:43:04 >
  • Ommm dusunuyorum ve bilgisyarin EXPER degil mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4CF5463F -- 24 Haziran 2015; 0:44:27 >
  • Oyun içinse yeni sistem topla diğer konuna yazmıştım o anakarta en fazla e7600 olur bütçen neyse ona gore toplarız

• O bilgisayara yatırım yapma. Bütçe ver yeni kasa toplayalım.

• Her şeyin bir ömrü var.Sistem epey eski belli ki.Amacınız yeni oyunları oynamaksa yeni sistem toplamanız lazım.Lol gibi basit oyunlar oynuyorsanız sadece ram takviyesi ve ekran kartı değişimi yeterli olur.
  • bu sistem için pek fazla birşey yapamazsınız.işlemciyi yükseltebilirsiniz ama windows hızı için sata2 hdd ve birazcık defraggler iş görecektir.
  • Arkadaşlarında dediği gibi bu pc malesef adam olmaz düşük oyunlar oynarsanız (cs 1.6,lol,metin2) bişeyler önerelim ama bu pc ile yeni oyunları oynamanın imkanı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.