arkadaşlar bn bilgisayarımı yeni açtıktan sonra hiç birşey yapmadan görev yöneticisine girip bakıorum ve yaklaşık 840- 850 mb civarında bellek kullanımı oldugunu gösteriyo..
system tray da gözüken açık programlar sadece norton antivirüs programı..bn zaten bilgisayarımı temiz kullanıırm..başka hiç bişe açık değil..bilgisayarımda vista home premium kurulu.. ve 4 gb ramim var.. ama bunun sadece 3 gb nı görüyo çünkü işletim sistemin 32 bit..
sizin bilgisayarklarınız da kaç mb ram kullanımı war daha ilk açıldıgında.. bilgilerinize arz ediyorum..
Görev yöneticisinden işlemler sekmesine gelip hangi programın ne kadar ram kullandığını görebilirsiniz.Vista kullanıyormuşsunuz bana ram kullanımı normal gibi geliyor.Ben 2 gb ram olan bilgisayarımda vista 64 bit kullanıyorum.600 mb ram harcıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ihsan1987
Görev yöneticisinden işlemler sekmesine gelip hangi programın ne kadar ram kullandığını görebilirsiniz.Vista kullanıyormuşsunuz bana ram kullanımı normal gibi geliyor.Ben 2 gb ram olan bilgisayarımda vista 64 bit kullanıyorum.600 mb ram harcıyor.
ordan baktımğımda ordaki işlemlerin toplamı en fazla 200 mb yapar bu arada şimdi gördüm internet explorer tek başına 177 mb kullanıyo ya..bu normal mi..
ram kullanımın normal vista= ram canavarı
evet normaldir xp yuklu oldugunda bıle 40-80 arasında ayrıca vistada son guncellemeler mevcut ve agır bır program zaten vistayı cogu kısının sevmeyısının sebebıde bu ayrıca 4 gb ram ın war ve 3 gb gozukuyorsa anakartından kaynaklanıyordur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme