Şimdi Ara

Bilgisayar İndirme Yaparken Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yeni bir sistem topladık; i5 6500, B150 Gaming M3, Aegis 8 GB RAM, WD 1 TB HDD, Zalman R1 Kasa

Herneyse eve geldik, temiz kurulum yaptım. O gün uzun süre çalıştırdım, hiç sorun olmadı.

Bu sabah oyun indirmeye başladım, aynı zamanda da internette takılıyordum. Belli bi süre sonra bilgisayar dondu, klavyeden Ctrl + Alt + Delete yaptım etki yok, mouse'ı oynatıyorum yok, bi tepki vermedi bilgisayar. En sonunda mecburi olarak bilgisayarı kapatıp açtık, e tabii ki de indirme de gitti.

Neyse 2-3 saat geçti, indirmeyi yine başlattık, abim yine geziyor internette felan. Hop bi daha dondu.

İşin enteresan yanı dün gece indirmeyi başlattık, gece boyu devam etmiş ve hiçbir sorun yoktu sabah baktığımızda.

Yeni toplanmış bir sistemde böyle saçma sorunların sebepleri neler olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartı yok mu? Bilgisayar montajını siz mi yaptınız? sıcaklıklara bakın bir belki işlemci fanı oturmamıştır.
  • K120 K kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı almadım, RX serisini bekleyeceğim

Montajı Vatan'da ki çalışan yaptı ki montajı da duyduklarıma nazaran daha iyi yaptığını söyleyebilirim.

Sıcaklık değerlerine güvenilir olarak bakabileceğim program var mı ?

Ayrıca işlemci soğutucu montajını yaparken 4 pin de güzel oturdu, sanmıyoum orada bi sorun olacağını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aida64 çok kullanılıyor. Onboardda sıkıntı vardır belki ekran kartı aldıktan sonra düzelebilir. Yine de sen aldığın yere sor yardımcı olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.