Şimdi Ara

Bilgisayar-internet dergileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu sıralar Bilgisayar-internet dergilerinden birine abone olmayı düşünüyorum.Aramızda Eğer bu tür dergilere abone olan varsa onların tavsiyelerini bekliyorum.İçerik ve kalite bakımından bana hangilerini önerebilirsiniz?Teşekkürler...

• Aslında üye olmak yerine, farklı dergileri ay ay takip edin. Yani kapak konusuna bakarsınız, gerçekten sizin ilgilendiğiniz bir ana konusu varsa alırsınız. CD-DVD içeriğine de bakarak alabilirsiniz.

Şimdi abaone olduğunuz dergiler hep bir önceki ayı takip edecektir, tekrar olacaktır, haberler sizin için farklı gelmeyecektir. O nedenle farklı dergileri takip edebilirsiniz..
  • Kötülemek gibi olmasın ama Güvenlik konuları ile ilgili iseniz CHIP ten uzak durun.Çünkü taraflı bu konuda.Daha doğrusu benim düşünceme göre parayı bastıran testi geçer şeklinde ilerliyorlar.Hiçbir yazısını dikkate almam bu konudaki.Arkadaşın dediği gbi farklı dergileri deneyin her ay.Her ay istediğiniz içerik olmayabilir ve bu içerik bir başka dergide olabilir.En iyisi her ay farklı dergi almak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Aslında üye olmak yerine, farklı dergileri ay ay takip edin. Yani kapak konusuna bakarsınız, gerçekten sizin ilgilendiğiniz bir ana konusu varsa alırsınız. CD-DVD içeriğine de bakarak alabilirsiniz.

Şimdi abaone olduğunuz dergiler hep bir önceki ayı takip edecektir, tekrar olacaktır, haberler sizin için farklı gelmeyecektir. O nedenle farklı dergileri takip edebilirsiniz..

Bencede ay ay takip etmek daha mantıklı içeriklerine bakıp almak daha iyi ki bence bu zamanda pek dergilerede gerek yok her şey nette varken dergilere verilen para ne bilim boşuna geliyo bana yada ben yanlış düşünüyorum.
  • @competitor
    Bana da boşuna geliyor.Derginin aylık içeriğine bakıp(sitesinden) netten araştırmak ve aynı haberleri elde etmek daha mantıklı.Program desen çeşidiyle her yerde mevcut.Dergide işe yarayacak tek şey teknolojik gelişmeler(bilgisayar dışındaki).Ancak onların da haberleri yine web sayfalarında mevcut.
  • Artık dergilere abone olmak bana saçma geliyor. Çünkü internette herşey elinin altında ve anında olarak sunuluyor. Ama dergiler aylık çıkıyor bir de üstüne para ödüyorsun. Zaten bu dergilerde çıkan haberlerin vs herşeyin aynısı ve daha fazlası ücretsiz olarak internette çok var. Bana saçma geldi sizi bilemem. Zaten bu dergilerin sayfalarının yarısı reklamla dolu. Çünkü artık eskisi gibi satmıyorlar.

Para israfından başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 10 Aralık 2007; 17:18:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.