Şimdi Ara

bilgisayar internet geçmişimde girmediğim siteler nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler acil cevap bekliyorum. başlıktada belirttiğim gibi internet geçmişimde girmediğim bir arkadaşlık sitesi yer almakta. böyle birşeyin olması mümkün mü? neden olabilir? biraz önemli... teşekkürler

• hiç bi b.k anlamadım :D
  • bilgisayarımızın internet geçmişi var ya. orda daha önce hiç girmediğim bir site ismi yer almakta. ben malum siteye girmedim, nasıl oraya gelmiş olabilir? bilgisi olan var mı diye sormak istedim
  • kardeşin fln varmı ?
  • hayır bilgisayarı sadece ben kullanıyorum. ve hiçte alakam olmayan bir arkadaşlık sitesi internet geçmişimde yer almakta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslpy

bilgisayarımızın internet geçmişi var ya. orda daha önce hiç girmediğim bir site ismi yer almakta. ben malum siteye girmedim, nasıl oraya gelmiş olabilir? bilgisi olan var mı diye sormak istedim

bilgisayar kendi kendine açılmıştır klavye kendi kendine yazmıştır oda oraya gelmiştir
  • reklam dır hani bi net. sayfasına girersin baska bir site cıkar odur ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri girmiştir işte ya cinler girecek değil ya

kendiliğinden açılan pencereler oluyo bazen onlara denk gelmişsindir arkadaşlık sitesi açılmıştır ordan kaydolmuştur
  • sanki belgesel sitesine girmiş gibi konusuın arkadaşlık sitesi işte....
  • misal vtunnel'e girdiğimde yanında bikaç site daha açıyor onlar da geçmişe yerleşiyorlar mı? acaba öyle birşey olmuş olabilir mi
  • aynen öyle bişey olmustur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslpy

misal vtunnel'e girdiğimde yanında bikaç site daha açıyor onlar da geçmişe yerleşiyorlar mı? acaba öyle birşey olmuş olabilir mi

Sil gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.