Şimdi Ara

Bilgisayar Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim neyse lafı uzatmayalım benim ekran kartım 1 hafta önce boştayken 50 derecede duruyordu sonra ekranın sağ alt köşesinde ürün etkinleştirilemedi yazısı çıktı bende internetten win 8.1 crack programı indirerek bunu düzelttim ama sonra bilgisayarı yeniden başlattıktan 10 dk sonra pc 80 derece oldu boştayken ve MSİ Afterburner a baktım GPU CLOCK 300 olması gerekirken 985 MEM CLOCK 150 olması gerekirken 1450 idi ( 985 ve 1450 değerleri herkeste o.c suz 300 ve 150 idi ) ve bu durum oyunlarada yansıdı oyunlarım acayip kasmaya başladı oynanmaz derecede kasıyorlar bunun çözümü nedir lütfen yardımcı olun.

Fotoğraftaki gibi durum...

Ekran Kartı: Sapphire R9 380 4g Nitro
    İşlemci: İntel Core i5 4460
    Ram HyperX Fury 8gb

Bilgisayar Isınma Sorunu

• ekran kartını temizledin mi? hiç cıkardın mı? gpuz fotosu atarmısın sensör bölümünü w8 değilde w10 kullan beleş zaten
  • Ekran kartını 1 ay kadar önce temizlemiştim fakat ekran kartını hiç çıkartmadım win 10 kullandığımda da bu sorunu yaşadığım için 8.1e geçtim düzeldi sonra win 8.1i etkinleştirince yine böyle oldu. Bilgisayar Isınma Sorunu
  • senin sorunun saat hızlarının 985 1450 olması değil resimdeki gpu load kısmına bak %100 diyor.bu demektir ki bir şey kartı tam kapasite kullanıyor boşta.mining virüsü girmiş olabilir 8.1'i kırdığın crack programı bulaştırmış olabilir.google'da mining virüs diye arat her program etki etmiyor eden biriyle temizle sorun çözülecektir.
  • Yardımcı olduğunuz için teşekkürler internetten bi araştırma yapayım sorunum çözülmezse yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gpu miner virisu kapmissin genelde kaynagindan indirilmeyen windows cracklerine gomuyorlar

Cracki orjinal uretenden degil 2 ci 3 parti sitelerden indirince virus tasimasi normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm herkese teşekkür ederim. Bilgisayarım Trojan.BitcoinMiner virüsü kapmış çeşitli programlar indirerek bu sorunu çözmüş bulunmaktayım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.