Bigisayar interenete girince kafasına göre restart atıo... Avast 4,8 pro ve zone alarm pro var bilgisayarda.. Daha önce böyle birşeylede hiç karşılaşmamıştım.. Ne olduğunuda tam olarak anlamadım.. Programlar mı çakışıo yoksa sorun hardware den mi hiç anlamadım bir fikri olan we yardımcı olabilecek birisi warsa, birşeyler karalarsa çok sevinirim... Şu an için elimde herhangi bir ipucuda yok.. bişiler bulursam aynen buraya yazıcam şimdiden teşekkürler...
Genelde Ram sorunlarında restart olur PC, eğer biliyorsan ram leri bi çıkar tak yada 2 ram varsa tek tek birini kullan eğer bi ramde reset atmaz iken diğerini kullanınca atıyor o ramde sorun vardır yani deneme yanılma yöntemine başvuracaksın. Diğer bir yolda internete girince demişsin Netescape yada Firefox varmı ? yoksa onları kurup nete girmeyi dene ? Fanların düzenli çalışıyormu ? ısınma olabilir veyahut PC in çok tozluysa bi üflet kasanın içini biraz rahatlar.
En son yeni kullanıcı oluştur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme